Sådan ser du tv og film med YouSee Play

Du kan se tv og streame via YouSee Play på både smartphone, tablet og computer.

Hent YouSee Play-appen her:

Download til iOS

Her kan du se de tekniske krav til dit udstyr, når du bruger YouSee Play-appen.

Sådan kommer du i gang

1. Log ind i YouSee Play-appen

1. Tryk på menuen venstre side, når du er logget ind.
    Her kan du både navigere i appen og blande dine kanaler.

Værsgo, her er 3 tips til, hvordan du bruger YouSee Play

Tv

Under Tv får du et overblik over tv-udsendelserne på dine kanaler.

YS_Play_Se_01

Tv-arkivet

Du finder tv-arkivet fra Tv-siden. Du kan finde programmer ud fra emne eller via søgning.

YS_Play_Se_02

Se Videre

Hvis du blev afbrudt i det du var ved at se, kan du altid fortsætte hvor du slap.

• Tryk på menuen.

• Tryk på min side.

Vælg ”Se Videre” og vælg det du vil fortsætte med at se.

YS_Play_Se_03