Sådan ser du tv og film på app og web

Vi anbefaler, at du bruger YouSee Tv & Film appen til at streame. Den fås til både Android og iOS og kan hentes i Google Play og App Store.

Hent Mit YouSee-appen til iOS eller Android:

Herunder viser vi dig, hvordan du bruger områderne Tv, Film og Serier på YouSee Tv & Film appen og på tv.yousee.dk

Du skal først logge ind med dit YouSee Login. Kender du ikke dit login, kan du få hjælp her.

• Tryk på menuen i venstre side, når du er logget ind.
  • Her ser du de forskellige områder.

Under Tv får du et overblik over alt det, der har været sendt på tv, det der sendes lige nu, og det der snart bliver sendt.

For at se de programmer, der bliver sendt lige nu, trykker du på Tv-Guide.

Her ligger alle de tv-kanaler, der er i din tv-pakke.

På forsiden af Tv finder du indgangen til alle de programmer, der er en del af tv-arkivet.

Tv-arkivet er programmer, der har været sendt, men som du stadig har adgang til.

Under Film eller Serier trykker du på en titel.

Tryk på Play for at starte afspilningen.

Vil du pause eller spole, trykker du på skærmen og får disse ikoner frem.

Var der noget indhold, du ikke fik set færdigt?

Så ligger det hele for en periode stadig tilgængeligt.

• Tryk på menuen.
  • Tryk på min side.

Under Se Videre ligger de programmer, film og serier, du har været i gang med.