Sådan lejer du film hos YouSee

Du kan leje et hav af film hos YouSee. Alt for gode gamle klassikere til de nyeste hits.

Du kan ikke leje film direkte via YouSee Tv & Film-appen. Man lejer film på tv.yousee.dk.

Når filmen er lejet kan du afspille filmen direkte på din app.

1. Log ind på tv.yousee.dk med dit YouSee Login.

Har du glemt dit YouSee Login, kan du få kan du få hjælp her.
2. Vælg Kanaler og herefter Lejefilm Blockbuster.
3. Vælg den film, du vil se, og tryk på Play-ikonet.

4. Klik på Lej film i vinduet, der kommer frem.

5. Sæt flueben i de to bokse og klik på Tilknyt betalingskort .

Indtast dine kreditkortoplysninger på næste side.

Og så kan du gå i gang med at se filmen.

Se filmen på din mobil eller tablet

Når du har lejet filmen på din pc, kan du bagefter finde filmen på din mobil eller tablet.

1. Log ind i appen med dit YouSee Login.

2. Gå til Min Side, som du finder i menuen.
3. Filmen ligger under menupunktet Lejede Film.