Sådan lejer du film hos YouSee

Du kan leje et hav af film hos YouSee. Alt fra gode gamle klassikere til de nyeste hits.

Du kan ikke leje film direkte via YouSee Tv & Film-appen. Man lejer film på tv.yousee.dk

Er det første gang, du skal leje en film, skal du som det første tilmelde dit betalingskort. Så kan vi trække filmlejen via dette kort.

Du kan finde hjælp til at tilknytte dit betalingskort  her.

1. Log ind på tv.yousee.dk med dit YouSee Login.

Har du glemt dit YouSee Login, kan du få hjælp her.

1. Vælg Kanaler og herefter Lejefilm Blockbuster.
  1. Vælg den film, du vil se, og tryk på indkøbsvognen eller på Lej Film.
  1. Hvis du allerede har tilknyttet dit betalingskort, skal du nu sætte flueben i de to bokse og klikke på Lej filmen nu.
  1. Har du endnu ikke tilknyttet dit betalingskort, kan du klikke på Tilknyt betalingskort.
    Er du i tvivl om hvordan du tilknytter dit betalingskort til lejefilm, kan du finde hjælp her.
  1. Du kan nu gå i gang med at se filmen ved at trykke på Play-ikonet.

Se lejefilmen på din mobil, tablet og tv-boks

Når du har lejet filmen på din pc, kan du bagefter finde filmen på din mobil, tablet og tv-boks.

1. Hvis du vil se filmen på din mobil eller tablet, skal du først logge ind i appen med dit YouSee Login. Hvis du vil se filmen på din tv-boks, så skal du blot tænde den.
  1. Gå til Min Side, som du finder i menuen.
  1. Filmen ligger under menupunktet Lejede Film.