Min Side - din personlige side på appen

På Min Side kan du blandt andet finde en liste over dine favoritter,  se videre på de film og serier, du tidligere har sat på pause. Det er også her, du finder de programmer, du har optaget og film, du har downloadet.

1. Tryk på "Ny profil"

2. Vælg et billede til profilen
3. Indtast det navn du vil give profilen
4. Vælg om det skal være en børneprofil
5. Tryk derefter på "Opret"
6. Så vælger du den nyoprettede profil, og så er du i gang på YouSee Tv & Film.

Du skifter mellem profilerne ved at trykke på profilbilleder i menuen. Du kan også redigere dine profiler under Indstillinger

Du kan oprette op til 6 profiler.