Min Side - din personlige side på appen

På Min Side kan du blandt andet finde en liste over dine favoritter,  se videre på de film og serier, du tidligere har sat på pause. Det er også her, du finder de programmer, du har optaget og film, du har downloadet.

Klik først på menuen.

Gå til Min side.

I første fane finder du Optagelser.

Her ligger de programmer, du allerede har optaget. Og de programmer, der står til at blive optaget.

Under Se videre får du en oversigt over de film og serier, du sidst har været i gang med.

I Favoritter ligger de programmer, du har favoritmarkeret.

Du favoritmarkerer et program ved at trykke på hjertet i programoversigten.

Under Påmindelser finder du de programmer, du vil have en påmindelse om, når programmet sendes.

Du laver en påmindelse ved at klikke på uret, ved de programmer, der ikke er blevet sendt endnu.

I fanen Lejede film finder du de film, du har lejet.

Filmene er tilgængelige i 48 timer, når du har lejet dem.

Tilgængelig offline er de film og serier, du har downloadet til din mobil. Så du kan se det, uden at være på nettet.

Sådan downloader du film og serier