Min Side - din personlige side på appen

På Min Side kan du blandt andet finde en liste over dine favoritter,  se videre på de film og serier, du tidligere har sat på pause. Det er også her, du finder de programmer, du har optaget og film, du har downloadet.

Åben menuen i appen og vælg Min side

Har du en tv-boks med optagelser i skyen, så finder du dine optagelser her på Min side.
Du kan også fortsætte med at se videre på indhold du tidligere har været i gang med at se.
På Min side kan finder du også alle de film, serier og tv-programmer som du har favoritmarkeret.
Hvis du, i tv-guiden, sætter en påmindelse på en udsendelse der kommer, så kan du se hvilke udsendelser du har sat en påmindelse på her.
På Min side, får du også adgang til de film du lejer igennem Lejefilm.

Under Offline indhold, finder du nemt indhold, som du kan downloade på appen og se uden at have forbindelse til internettet. Fx hvis du skal ud at flyve.