Sådan ændrer du dit abonnement på Netflix

Ønsker du at skifte til en anden variant af Netflix, så skal du blot vælge den anden version af Netflix i Bland Selv.

Hvis du vælger et mindre Netflix-abonnement gennem Bland Selv, så vil dine Bland Selv-point først blive justeret, når Netflix afslutter den igangværende abonnementsperiode. Det vil sige, at der kan gå op til 30 dage, før dine overskydende point er tilgængelige i Bland Selv. Hvis du vælger et større Netflix-abonnement, så vil justeringen ske med det samme.