Sådan ændrer du dit abonnement på Netflix

Ændring af Netflix-abonnementSkift valg

Ønsker du at skifte til en anden variant af Netflix, så skal du blot vælge den anden version af Netflix.

Hvis du vælger et mindre Netflix-abonnement, så vil dine point først blive justeret, når Netflix afslutter den igangværende abonnementsperiode. Det vil sige, at der kan gå op til 30 dage, før dine overskydende point er tilgængelige igen. Hvis du vælger et større Netflix-abonnement, så vil justeringen ske med det samme.