Det får du med i Netflix

Netflix er én af danskernes mest foretrukne streamingtjenester. Her finder du et kæmpestort udvalg af anmelderroste serier, film, dokumentarer og prisvindende tv-shows. Alt sammen uden reklamer. Og hver måned kommer der nye film og serier til. Du kan vælge mellem 3 forskellige Netflix-abonnementer.

Vi har gjort det nemt for dig at se film og serier på den store skærm med Netflix som kanal på din tv-boks. Det betyder, at du zapper direkte fra DR, TV 2 eller andre kanaler i din tv-pakke, til Netflix. Du kan selvfølgelig også bruge Netflix-appen på din tablet og din telefon. Eller logge ind via din webbrowser. Så har du altid underholdning lige ved hånden.

Underholdning til hele familien
Uanset om du er jagt efter storfilm, sjove serier eller noget til familiens yngste, så har Netflix noget til dig. Og der kommer hele tiden nye titler til.

Du kan læse mere om Netflix her.