Kom i gang med Netflix

Her kan du se, hvordan du kommer i gang med Netflix, hvis du er ny bruger og vælger Netflix gennem Bland Selv.

Kom i gang med Netflix

1. Åbn Bland Selv under Indstillinger på tv-boksen, appen eller web.
  2. Vælg så den udgave af Netflix du vil have.

Der er 2 udgaver af Netflix

Vær opmærksom på, at de 2 udgaver koster forskelligt antal point.

Oprettelse og aktivering af Netflix-konto via mail fra Netflix

Du modtager 2 mail, når du har tilvalgt Netflix i Bland Selv.

1. En mail fra YouSee, som bekræfter, at Netflix nu er en del af din tv-pakke.
  2. En mail fra Netflix, med et link til at aktivere Netflix.

Mailen fra Netflix ser sådan her ud, du skal blot følge vejledningen i mailen for at komme i gang.

Ikke modtaget en mail fra YouSee eller Netflix?

Du skal selvfølgelig tjekke den mailadresse, som du er registreret med hos YouSee. Det er den mailadresse, som vi sender din normale information til fra YouSee. Det er også denne mailadresse du vil modtage aktiveringsmailen på.

Husk at tjekke din mappe med spam / junk. Det kan være at mailen er havnet der. Kan du heller ikke finde mailen der, så kan det være nødvendigt at ringe til YouSee og få kontrolleret at vi benytter den korrekte mailadresse.