Sådan downloader du film og serier i appen

På YouSee Tv & Film appen kan du downloade udvalgte film og serier. Så kan du se indholdet selvom du ikke er på nettet.

Vælg menupunktet Min side.

Tryk på Offline indhold.

Her finder du det indhold du har hentet ned på din enhed.

Klik på Find offline indhold, for at søge efter  indhold som er tilgængeligt offline brug.

Her finder du en oversigt over alt det indhold som kan downloades.

Find det indhold du gerne vi hente. Du kan se om det kan downloades hvis der kommer et download-ikon til syne når du trykker på indholdet.

Tryk på download-ikonet.

Tryk på Hent nu for at downloade indholdet.

Når filen er hentet, kan den afspilles uden adgang til internettet.

Vil du på et tidspunkt slette indholdet, trykker du på papirkurvs-ikonet.