Find dine streamingtjenester på app og web

De streamingtjenester du har gennem YouSee, finder du nemt på YouSee Tv & Film appen, eller på tv.yousee.dk.

Først logger du ind med dit YouSee Login.

Har du brug for hjælp til YouSee Login?

1. Gå til menuen i venstre side.

2. Vælg Kanaler.

3. Her får du en oversigt over alle kanaler og streamingtjenester, du har.

Har du Viaplay gennem YouSee, vil denne ikke fremgå på listen. Viaplay skal afspilles gennem Viaplay appen.

Streamingtjenester, der også giver dig ekstra tv-kanaler

Når du i Bland Selv vælger de streamingtjenester og tv-kanaler du ønsker, er der nogle af tjenesterne der er lidt mere specielle end andre.
Sammen med streamingtjenesterne Disney Xtra, Nick + og National Geographic +, følger der nemlig tv-kanaler, ud over de film og serier streamingtjenesterne indeholder.

Se her, hvilke ekstra tv-kanaler, der følger med streamingtjensterne:

• Disney Channel
  • Disney XD
  • Disney Junior
  • Nickelodeon
  • Nicktoons
  • Nick Jr.
  • National Geographic
  • Nat Geo People
  • Nat Geo Wild