Det får du med i TV 2 Play

Det får du med i TV 2 PlaySkift valg

Med TV 2 Play får du adgang til den store pakke:

Favorit + Sport uden reklamer
Denne version af TV 2 Play giver ikke adgang til C More, SF Kids og BritBox

Med TV 2 Play får du både en populær streamingtjeneste og alle TV 2’s kanaler i din tv-pakke. Der er breaking news, sport i verdensklasse, inspirerende livsstilsprogrammer og knivskarp comedy, som du kan se, når og hvor du vil. Du kan se alle kanaler fra TV 2 og særligt udvalgt indhold fra TV 2 Play på din tv-boks og på YouSee Play-appen.

Du får også adgang til alt indhold på TV 2 Play-appen, hvor du kan dykke ned i det store arkiv, se eksklusivt indhold, snigpremierer og en masse ekstra – helt uden reklamer. Og det hele kan blive en del af din tv-pakke, når du har et Bland Selv eller et YouSee Play-abonnement.

Bemærk: Har du et Bland Selv-abonnement og allerede valgt en eller flere af TV 2 kanalerne, så modregnes de point. Kanaler i Grundpakken koster ikke point. Har du et YouSee Play-abonnement og allerede valgt en eller flere af TV 2 kanalerne, så modregnes disse point selvfølgelig også. Husk, at med YouSee Play har du ingen Grundpakke.

Alle tv-kanalerne fra TV 2 følger med:

• TV 2 Echo

• TV 2 News (del af Grundpakken)

• TV 2 Fri

• TV 2 Sport

• TV 2 Sport X

• TV 2 (del af Grundpakken)

• TV 2 Charlie (del af Grundpakken)

Du kan læse mere om TV 2 Play her.