Hjælp til tv og streaming



Har du TV 2 PLAY i forvejen eller har du tidligere haft?

Har du tidligere haft TV 2 PLAY, og du har registreret den samme mailadresse hos YouSee, så vil du blive genkendt af TV 2 PLAY og modtage en mail om, at din bruger er genaktiveret.

Har du et abonnement hos TV 2 PLAY, (ikke Favorit + Sport), som du bruger. Så skal du selv opsige dit gamle abonnement hos dem, efter du har modtaget en mail fra TV 2 Play om oprettelse af adgangskode.

Har du i dag et Favorit + Sport-abonnement hos TV 2 PLAY. Så vil abonnement blot blive overtaget af YouSee, og du vil køre videre på den konto, du allerede bruger hos TV 2 PLAY.

Del din mening med os

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores sider. Hvad synes du?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen