Kom i gang med TV 2 PLAY

Her kan du se, hvordan du kommer i gang med TV 2 PLAY, hvis du er ny bruger og vælger TV 2 PLAY gennem Bland Selv.

Kom i gang med TV 2 PLAY

1. Åbn Bland Selv under Indstillinger på tv-boksen, appen eller web.
  2. Vælg så TV 2 PLAY.
  3. Når du har skiftet dine kanaler, vil du modtage en mail fra TV 2 PLAY med information om, hvordan du opretter dit abonnement på TV 2 PLAY

Oprettelse og aktivering af TV 2 PLAY-konto via mail fra TV 2 PLAY

TV 2 PLAY sender dig en mail til den adresse, som du har registreret hos YouSee. I aktiveringsmailen finder du et link til at oprette dig.

Sådan gør du:

Klik på Opret nu i mailen og følg vejledningen hos TV 2 PLAY.

Når du er oprettet hos TV 2 PLAY, så kan du logge ind på https://play.tv2.dk, i TV 2 PLAY-appen til iOS eller Android, Apple TV, Android TV, LG, Samsung og Philips Smart TV.

Ikke modtaget en mail fra TV 2 PLAY?

TV 2 PLAY sender en mail til den adresse, som du har registreret hos YouSee. Det er den mailadresse, som vi sender din normale information til fra YouSee.

Husk at tjekke din mappe med spam / junk. Det kan være at mailen er havnet der. Kan du heller ikke finde mailen der, så kan det være nødvendigt at ringe til YouSee og få kontrolleret, at vi benytter den korrekt mailadresse.