Hvordan ser jeg tv, film og serier på TV 2 PLAY?

Når du opretter dit abonnement til TV 2 PLAY, så har du adgang til TV 2 PLAY på alle de platforme og enheder som de understøtter.

Hvor kan jeg se indhold fra TV 2 PLAY?

Du kan se alt indhold fra TV 2 PLAY, hos TV 2 PLAY. Opretter du et abonnement gennem YouSee, så får du et separat login til TV 2 PLAY.

Du får fuld adgang til TV 2 PLAY’s app til iOS og Android, websitet https://play.tv2.dk, apps til Samsung, Philips og LG Smart TV, Android TV og Apple TV.

Du har også se et udvalg af TV 2 kanalernes arkiv direkte på din YouSee Tv-boks, tv.yousee.dk og YouSee Tv & Film-appen.

2 brugere kan se TV 2 PLAY på samme tid. Du kan se alle TV 2’s kanaler i YouSee Tv & Film-appen, lige meget hvilken internetforbindelse du er på. Normalt kræver det et ekstra tilkøb, der hedder TV 2 Ude, men det får du med, når du vælger TV 2 PLAY i Bland Selv. Og du kan også spole frit i arkivudsendelser og programmer du har startet forfra.

TV 2 PLAY på YouSee Tv-boksen, tv.yousee.dk og YouSee Tv & Film-appen

Den nemmeste måde at finde indhold fra TV 2 PLAY er at åbne menupunktet Kanaler og vælge TV 2 PLAY. Her finder du det indhold der er tilgængelig fra TV 2 PLAY hos YouSee. HUSK! - Du finder alt det indhold, der er tilgængelig hos TV 2 PLAY.

Vælg en film eller serie og tryk på afspil for at starte.

Du får også tv-kanaler med TV 2 PLAY

Med TV 2 PLAY for du: TV 2, TV 2 ZULU, TV 2 NEWS, TV 2 FRI, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X.
Alle tv-kanalerne fra TV 2 finder du i tv-guiden eller ved at zappe igennem din kanalliste.