Se tv, film og serier på TV 2 Play

Sådan ser du TV 2 PlaySkift valg

Når du opretter dit abonnement til TV 2 Play, så har du adgang til TV 2 Play på alle de platforme og enheder som de understøtter.

Hvor kan jeg se indhold fra TV 2 Play?

Du kan se alt indhold fra TV 2 Play, hos TV 2 Play. Opretter du et abonnement gennem YouSee, så får du et separat login til TV 2 Play.

Du får fuld adgang til TV 2 Play's app til iOS og Android, websitet https://play.tv2.dk, apps til Samsung, Philips og LG Smart TV, Android TV og Apple TV.

Du har også se et udvalg af TV 2 kanalernes arkiv direkte på din YouSee Tv-boks, play.yousee.dk og YouSee Play-appen.

2 brugere kan se TV 2 Play på samme tid. Du kan se alle TV 2’s kanaler i YouSee Play-appen, lige meget hvilken internetforbindelse du er på. Normalt kræver det et ekstra tilkøb, der hedder TV 2 Ude, men det får du med, når du vælger TV 2 Play til din tv-pakke. Og du kan også spole frit i arkivudsendelser og programmer du har startet forfra.

TV 2 Play på YouSee Tv-boksen, play.yousee.dk og YouSee Play-appen

Den nemmeste måde at finde indhold fra TV 2 Play er at åbne menupunktet Kanaler og vælge TV 2 Play. Her finder du det indhold der er tilgængelig fra TV 2 Play hos YouSee. HUSK! - Du finder alt det indhold, der er tilgængelig hos TV 2 Play.

TV 2 Play billede

Vælg en film eller serie og tryk på afspil for at starte.

TV 2 Play billede 2

Du får også tv-kanalerne med TV 2 Play

Med TV 2 Play for du:

• TV 2

• TV 2 Echo

• TV 2 News

• TV 2 Fri

• TV 2 Sport

• TV 2 Sport X

Alle tv-kanalerne fra TV 2 finder du i tv-guiden eller ved at zappe igennem din kanalliste.