Hvordan kan jeg se TV 2 på YouSee Play, når jeg ikke er hjemme?

På YouSee Play-appen kan du se dine TV 2-kanaler, når du er hjemme og på en internetforbindelse fra YouSee. Vil du også se dine TV 2-kanaler, når du er på farten, skal du tilkøbe TV 2 Ude som tillæg til dit abonnement. Det giver dig rettigheder til at se alle TV 2-kanaler i Danmark, uanset hvilken internetforbindelse du er på.

Køb TV 2 Ude i Mit YouSee

1. Log ind på Mit YouSee.

2. Klik på Tv & Streaming.

3. Scroll ned til Abonnementstilkøb, og find TV2 Ude.

4. Acceptér abonnementsvilkår, og klik på Tilmeld.

Du kan også kontakte os, hvis vi skal bestille det for dig.