Vælg din løsning

Sådan slår du undertekster til, når du streamer film og serier

Undertekster er kun tilgængelige på nyt indhold på tv.yousee.dk og i YouSee Tv & Film-appen.

Du har mulighed for at slå undertekster til og fra på film og serier på YouSee Tv & Film på tv.yousee.dk. Du kan også skifte sprog på undertekster, fx til dansk for hørehæmmede.

1. Start den film eller det afsnit af en serie, du vil se.
  2. Tryk på undertekst-ikonet nederst i højre hjørne af skærmen.
  1. Vælg den udgave af undertekster, du ønsker at bruge. Fx dansk (fremmedsprog) og dansk (hørehæmmede).

Undertekster på danske film?

Det er ikke altid muligt at sætte undertekster til danske film. I takt med, at vi udskifter filmene på vores platform, så bliver det muligt at sætte danske undertekster på danske film.