Det får du med i Viaplay

Streamingtjenesten Viaplay byder på et kæmpe udvalg af film, serier, de velkendte TV3-programmer og timevis af børneunderholdning. Glæd dig til nogle af de største Hollywood-film, masser af sæsoner af anmelderroste serier, populært børneindhold og hyggelige familiefilm. Det fulde indhold er tilgængeligt med Viaplay - du får efter køb af streamingtjenesten tilsendt en e-mail med vejledning.

Følgende tv-kanaler følger med: V film premiere, V film family, V film hits, V film action og V series.

Denne udgave af Viaplay, giver ikke adgang til Viaplay's sportsindhold.

Du kan læse mere om Viaplay her.