Har du allerede en konto hos Viaplay?

Hvis du allerede har en konto hos Viaplay og ønsker du at fortsætte med at bruge den igennem Bland Selv, så er der desværre kun en mulighed for, at det kan lade sig gøre. Og det er at opsige dit abonnement hos Viaplay. Vi har desværre ikke mulighed for at overtage et eksisterende abonnement hos Viaplay.

Du kan opsige dit eksisterende abonnement og vente til betalingsperioden er udløbet. Herefter kan du oprette et abonnement gennem Bland Selv. Derved undgår du at bruge point i Bland Selv og betale for dit gamle abonnement hos Viaplay samtidigt.