Kom i gang med Viaplay

Her kan du se, hvordan du kommer i gang med Viaplay, hvis du er ny bruger og vælger Viaplay gennem Bland Selv.

Kom i gang med Viaplay

1. Åbn Bland Selv under Indstillinger på tv-boksen, appen eller web.
  2. Vælg så Viaplay.

Oprettelse og aktivering af Viaplay-konto via mail fra YouSee

YouSee sender dig en mail til den adresse, som du har registreret hos YouSee. I aktiveringsmailen finder du både en aktiveringskode og en sikkerhedskode.
Sådan gør du:

1. Vælg YouSee som din tv-leverandør.
  1. Indtast aktiveringskoden og sikkerhedskoden fra e-mailen vi har sendt.
  1. Indtast din e-mailadresse og klik på Fortsæt. Følg herefter vejledningen på skærmen..
  1. Når du er oprettet hos Viaplay med den tilsendte aktiveringskode og sikkerhedskode, så kan du logge ind på viaplay.dk, i Viaplay-appen til iOS og Android, Apple TV eller på PlayStation 4.

Så har du adgang til Viaplay. Du kan også se et udvalg af film og serier fra Viaplay direkte på din YouSee Tv-boks, tv.yousee.dk og YouSee Tv & Film-appen.

Ikke modtaget en mail fra YouSee?

Du skal huske at tjekke den mailadresse, som du er registreret med hos YouSee. Det er den mailadresse, som vi sender aktiveringskoden og sikkerhedskoden til.

Husk at tjekke din mappe med spam / junk. Det kan være at mailen er havnet der. Kan du heller ikke finde mailen der, så kan det være nødvendigt at ringe til YouSee og få kontrolleret at vi benytter den korrekte mailadresse.