Hvordan ser jeg film og serier på Viaplay?

Sådan ser du ViaplaySkift valg

Når du har aktiveret dit abonnement til Viaplay, så har du adgang til Viaplay, på alle de platforme og enheder som de understøtter.

Hvor kan jeg se indhold fra Viaplay?

Du kan se indhold fra Viaplay, hos Viaplay. Opretter du et abonnement gennem YouSee, så får du et separat login til Viaplay.

Du får blandt andet adgang til Viaplay’s app til iOS og Android, websitet https://viaplay.dk, apps til Samsung og LG Smart TV, Android TV og Apple TV.

Du kan også se et udvalg af film og serier direkte på din YouSee Tv-boks, play.yousee.dk og YouSee Play-appen.

Det er muligt at se 2 forskellige programmer på samme tid, og du kan benytte dit abonnement på højst fem forskellige enheder, i løbet af den samme 24-timers-periode.

Viaplay - Udvalgt indhold - på YouSee Tv-boksen, play.yousee.dk og YouSee Play-appen

1. Den nemmeste måde at finde indhold fra Viaplay - udvalgt indhold, er at åbne menupunktet Kanaler og vælge Viaplay - Udvalgt indhold. Her finder du det indhold der er tilgængelig fra Viaplay hos YouSee.

HUSK!
    Du finder alt det indhold, der er tilgængelig hos Viaplay.

Viaplay Billede 1
  1. Vælg en film eller serie og tryk på afspil for at starte.

Viaplay Billede 2