Bland Selv tv-kanaler

Tv via kabel-tv-stikket, Coax

Du kan vælge et abonnement med enten 10, 20 eller 36 Bland Selv tv-kanaler. Med Bland Selv tv-kanaler har du et antal kanalpladser, som du har mulighed for at udskifte, så du kan vælge præcis de kanaler, du gerne vil have. Hver gang du skifter en kanal er den nye kanal låst i 30 dage. Du kan her se, hvordan du skifter kanalerne via tv-boksen.

Se herunder hvilke kanaler du kan vælge imellem:

• 24 Nordjyske

24NORDJYSKE sender nyheder og indslag fra Nordjylland døgnet rundt. Du får et levende og opdateret nyhedsoverblik over Nordjylland, samt programmer om sport, vin, mad, oplevelser, biografpremierer m.m.

• 3sat

De fire store tysksprogede tv-stationer ZDF, ORF, SF og ARD udgør tilsammen programfladen på 3sat. Kanalen sender stationernes bedste programmer inden for reportage, kunst og kultur, samfund, andre lande og den videnskabelige verden.

• Abu Dhabi TV

Abu Dhabi TV er del af de Forenede Arabiske Emiraters største medievirksomhed. Kanalen sender både politiske og kulturelle udsendelser samt underholdning, drama og dokumentarer.

• Abu Dhabi TV

Marokkanske Al Aoula sender underholdning, shows, film, serier, magasiner og nyheder.

• Abu Dhabi TV

Al Jazeera Arabic er verdens førende arabiske nyhedskanal. Gennem kompromisløs og dybdegående journalistik repræsenterer kanalen det arabiske folks perspektiv.

• Abu Dhabi TV

Al Jazeera English sender internationale nyheder og prisvindende udsendelser. Kanalen sætter mennesket i centrum ud fra den overbevisning, at alle har en historie, der er værd at høre.

• Al Masriyah

Den arabisk-egyptiske tv-kanal Al-Masriyah sender nyheder, underholdning og shows, musik, serier, sport og film.

• Vilde dyr, søde dyr, mystiske dyr og farlige dyr. Dyr, som du har lyst til at kramme og dyr, som kan slå dig ihjel. Dyr, som du aldrig har hørt om og dyr, som du ser hver dag. Kort sagt: Animal Planet er bare dyr! Se bl.a. Gator Boys, Animal Cops og Tanked.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Arte

Tysk / fransk kulturkanal med stort K. Kanalen viser film, temaaftener, dokumentarfilm, debat og reportager og kommer hele vejen rundt inden for kunst og kultur.

• ATV Avpura

ATV Avpura er en af Tyrkiets mest populære tv-kanaler. Kanalen sender populære serier, nyheder, magasin- og debatprogrammer, samt film og sport.

• BBC Brit

BBC Brit er kanalen, hvis du holder af Top Gear: alle nye episoder har nordisk premiere på kanalen! På programfladen er også drama-, komedie- og krimiserier samt quiz- og underholdningsprogrammer. Værterne, såsom Graham Norton, Louis Theroux og Stephen Fry, er blandt de største britiske tv-navne. Alt er tekstet på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• BBC Earth

BBC Earth viser verdensklasse faktaprogrammer, programmer om videnskab, teknologi og historie i den høje, kendte BBC kvalitet. Kanalen viser vores planet fra overraskende vinkler. Alt er tekstet på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• BBC World

Flere hundrede korrespondenter verden over er fundamentet for BCC Worlds 24-timers nyhedskanal. En seriøs nyhedsdækning, kombineret med dybdegående reportager, interview, magasinprogrammer og programmer inden for fritid og rejser.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Bloomberg

Amerikansk nyhedskanal med globale nyheder, aktiekurser og magasiner. Bloomberg er en helt særlig nyhedskanal med fokus på økonomi. Kanalen er for dig med interesse for den økonomiske udvikling verden over og aktiemarkedets op- og nedture.

• Blue Hustler

Blue Hustler er en amerikansk erotisk kanal.

• Boomerang

Boomerang er et sjovt og sikkert sted for de mindste drenge og piger. Men derudover vækker Boomerang med sine klassiske serier også minder hos mange voksne, hvilket gør den til et stort hit blandt forældre. Alle programmer er på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• C More er underholdning til hele familien. Med C More er der adgang til det allerbedste fra alle genrer. Her er der noget for enhver smag: romantiske film, spændings- eller animationsfilm, komedier og meget mere. Der er tusindvis af film og serier, og hver måned kommer der nye til.
  • C More Golf

C More Golf viser samtlige turneringer i den prestigefyldte golftour, PGA Tour samt FedExCup og The Players Championship. Desuden vises en lang række magasinprogrammer samt mange klassiske turneringer og højdepunkter fra golfhistorien.

• CANAL9

På Canal 9 er sendefladen fyldt med topfodbold hver uge. Mette Cornelius, Flemming Povlsen og David Nielsen guider seerne igennem kampene fra den hjemlige Alka Superliga i samarbejde med kanalens kompetente kommentatorer og reportere, der følger ligaen intenst fra alle de danske fodboldstadions. Fra udlandet byder Canal 9 på Serie A, La Liga og Europa League. Foruden fodbold viser Canal 9 også en række af de største og mest populære serier og film til mænd.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Cartoon Network

Cartoon Network er en dansk børnekanal, hvis mission er at underholde børn og give dem et sjovt pusterum fra en travl hverdag. Cartoon Network har verdens største tegnefilmsbibliotek og viser også tegnefilm og spillefilm i fuld længde. Desuden engagerer kanalen børnene gennem kreative konkurrencer og aktiviteter. Cartoon sender med dansk tale.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• CBS Reality

Den amerikanske kanal CBS Reality bringer dig tæt på hverdagens dramaer. Spændende dokumentarer tager dig med til redningsaktioner og andre begivenheder med spænding og action fra virkelighedens verden.

• CCTV4

CCTV-4 holder de mange millioner kinesere, som bor uden for Kina, opdateret med nyheder, film og underholdning fra hjemlandet. Det primære sprog på kanalen er mandarin-kinesisk, men enkelte programmer vil også være med engelsk tale.

• CNBC

CNBC er en amerikansk nyhedskanal med fokus på erhverv og økonomi i Europa, USA og Asien. CNBC har skræddersyet sendefladen, så der er fokus på Europa i dagtimerne, USA om aftenen og Asien om natten. En stor del af sendefladen er direkte.

• CNN

CNN International er en amerikansk nyhedskanal, der ud over nyheder og nyhedsmagasiner sender interview, dokumentarprogrammer, sport og underholdning.

• Comedy Central

Comedy Central er den eneste 24-timers comedy-kanal i Danmark med de sjoveste komedieserier, late night talkshows og det bedste stand-up fra hele verden. Har man lyst til comedy, så sker det på Comedy Central!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Dansk Filmskat er klassisk dansk filmhygge, når det er bedst. Her er der mulighed for at se de bedste danske film fra 1930'erne og frem til i dag med de bedste danske skuespillere. Der er også mulighed for at dykke ned i ekstramateriale så som gamle reklamefilm, interviews med skuespillere og instruktører samt et kig bag kulissen.
  • Dantoto Racing Live

Racing Live kanalen produceres af Danske Lotteri Spil, Dantoto og bringer alle de væddeløb som Dantoto udbyder spil til. Alle store danske arrangementer men også flere af de store udenlandske væddeløbsdage.

• Discovery

Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning i højeste kvalitet. Oplev imponerende ingeniørkunst, svedig bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri i serier såsom Running Wild med Bear Grylls, Deadliest Catch, Gold Rush, Wheeler Dealers og Forklaring følger.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Discovery Showcase

HD Showcase - se hele verden knivskarpt. På Discovery HD Showcase kan du opleve hele verden i knivskarp HD-kvalitet. Kanalen viser alle de de bedste programmer fra Discoverys kanaler i en billedkvalitet, så de virkelig kommer til deres ret. Oplev teknologi, sjove eksperimenter, vilde biler og imponerende natur, så det kan fornemmes af alle sanser.

• Discovery Science

Discovery Science sender prisvindende dokumentarer og serier for dig, som er nysgerrig efter at vide, hvordan verdenen fungerer. Her får du et unikt indblik i svimlende teorier om vores univers, fascinerende eksperimenter og viden om fremtidens teknologi.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Discovery World

Antikke kulturer, arkæologi og hele verdens historie. Discovery World er kanalen for dig, som vil vide mere om vores forunderlige verden og fascineres af vores forskelligartede kulturer og geografi. Discovery World sender prisvindende dokumentarer og serier, der lader dig komme helt tæt på verdens største konflikter, tragedier og triumfer. På Discovery World kan du bl.a. se serierne "Koder og Konspirationer", der går tæt på bl.a. Frimurerne og amerikanske nazister. I serien "Anthony Bourdain: Uden booking" rejser Anthony rundt i verden og møder mennesker og oplever steder, du ikke troede fandtes. I "Bag om historien" fortælles bemærkelsesværdige historier bag mange af fortidens mest betydningsfulde opfindelser. I "Days that shock the world" går Discovery World bag om tidens mange tragiske begivenheder.

• Disney Channel

Disney Channel tilbyder underholdning for hele familien og her finder man det bedste fra Disneys magiske verden. Kanalen viser en blanding af klassiske og nye film og populære serier. Alle programmer er enten med danske stemmer eller tekstede på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen for de 2 til 7-årige og deres forældre. Kanalen viser det bedste fra Disneys fantastiske fortællinger og de elskede figurer på en måde, som opfordrer til legefuld indlæring. Alle programmer er med dansk tale. Disney Junior sender dagligt mellem kl. 06.00 og 19.00.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney XD

Disney XD er Disneys komedie-, action- og sportskanal for børn og unge. Indholdet er skræddersyet til dem, der er til eventyr, sjov og narrestreger. Kanalens ambition er at underholde med tempofyldt action og humor på en måde, der appellerer til børn og unge.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Dubai TV

Emirates Dubai TV (EDTV) sender dagligt fem arabiske og fire engelsksprogede nyhedsudsendelser, men der er også lagt vægt på emner som kultur, drama, erhverv, sport og undervisning.

• På eSportsTV kan du se det bedste inden for eSport og online gaming. Vi viser gaming med de førende eSports-stjerner og fra de professionelle eSports-ligaer og mesterskaber som ESLOne, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League og DreamHack. EsportsTV er ikke kun for hardcore gamere - det er underholdning på højt plan. Kanalen er engelsksproget og viser indhold alle døgnets timer.
  • Euro D

Euro D er en underholdningskanal for børn og voksne. Kanalen viser tyrkiske og udenlandske film inden for alle genrer. På Euro D kan du også se tyrkiske og udenlandske serier, samt udsendelser med pop- og rockmusik.

• Euronews

Nyheder fra hele Europa til hele verden samlet i et faktaorienteret format med relevante historier serveret med skarp journalistik. Kanalen forholder sig neutral mht. politiske, religiøse og nationale emner.

• Eurosport 1

Eurosport 1 sender dagligt de mest medrivende sportsøjeblikke direkte fra de største sportsgrene og med de mest kompetente eksperter ved mikrofonerne.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Eurosport 2

På Eurosport 2 får seerne kampe fra den hjemlige Alka Superliga med et stærkt ekspertteam ved roret. Eurosport Danmark sender også fra Bundesligaen, Europa League, La Liga og Serie A.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• France 2

Populær fransk kanal med en bred programflade. France 2 sender serier, reportager, nyheder og magasiner 24 timer i døgnet.

• HBO Nordic byder på nogle af verdens mest anmelderroste serier, elskede filmklassikere og en lang række af dybdeborende kvalitetsdokumentarer om bl.a. historie, samfund og kriminalitet. Der er mere end 5.000 serieepisoder at vælge mellem, så der er noget for en hver smag.
  • History Channel

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. HISTORY® giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

• History 2

H2 er en kanal, hvor information er lig med underholdning fortalt på nye, overraskende og spændende måder. Kanalen indeholder et line-up af egenproducerede serier og programmer, der giver et anderledes perspektiv på alverdens historie.

• HRT1

HRT1 er en kroatisk kanal, der sender nyheder, dokumentar og reportager, populære film og serier og underholdning.

• Investigation Discovery

Stærke dokumentarserier om drabsager, familiefejder, kidnapninger og efterforskning er hovedtemaerne på Danmarks eneste krimikanal, ID – Investigation Discovery. Med beretninger fra de mennesker, der har oplevet forbrydelserne på krop og sjæl, går ID helt tæt på pårørende, ofrene, vidnerne og forbryderne.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Iqraa

Iqraa sender programmer om sociale og religiøse forhold ud fra et islamistisk verdenssyn.

• Kanal 4

Kanal 4 er Danmarks kvindekanal med tid til nærvær og fordybelse. Kanal 4 sender vedkommende tv til alle Danmarks kvinder med et programunivers fyldt med inspirerende underholdning. Sid med på første række til stærke og medrivende danske programmer, romantiske film, dokumentarer og de bedste udenlandske serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• 6'eren

6’eren viser actionfilm, actionserier, comedy og er hver uge garant for fodbold i verdensklasse. Premier League, La Liga, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt VM-kvalifikationskampe. Følg dine favorithold, når de brillerer i intense opgør i de største ligaer og få præsenteret det bedste fra fodboldens verden af nogle af Danmarks mest kompetente værter og eksperter – det er for ægte fans.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Kanal 7

Kanal 7 holder dig informeret om, hvad der sker på underholdnings- og nyhedsfronten i Tyrkiet og i resten af verden. Kanalen sender også udsendelser om natur, videnskab, historie, kultur og religion. Der sendes også film og serier. En kanal med en bred sendeflade!

• MBC

MBC er en arabisk kanal med en bred programflade. Kanalen sender nyheder, dokumentar, underholdning, børne-tv, film og populære serier.

• Mezzo

Mezzo er musikkanalen, der er dedikeret til den klassiske scene og jazz. Du kan bl.a. se flotte optagelser fra store klassiske opførelser, opera, dans og jazzkoncerter. Kanalen er fransksproget.

• Min Bio er film og serier for børn og barnlige sjæle. Man kan hygge sig med en god dansk børnefilm eller slappe af med en hyggelig serie med sine yndlingsfigurer. Der er også mulighed for at lytte til børnemusik. Kvalitet, læring og god underholdning er i højsædet hos Min Bio.
  • Motors TV

Motorsport.tv er en fransk kanal for motorsportsentusiaster. Motorsport.tv sender fra de store, kendte motorløb, f.eks. Nascar, DTM og Le Mans, kigger i motorsportsarkiverne samt anmelder forskellige køretøjer.

• MTV Dance

MTV Dance er en musikkanal, der sender dansemusik - døgnet rundt, alle ugens dage. Klubmusikken er i højsædet, og seerne får adgang til de hotteste natklubber og festivaler i verden. Du får drum’n’bass, trance, garage, house og fest i en fantastisk dansepakke.

• MTV

MTV er en tv-kanal for unge. Her er nytænkende og provokerende underholdning i form af fantastiske shows med intriger, satire, halsbrækkende stunts, glimmer og glamour, - kombineret med den nyeste musik og de fedeste musikvideoer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• MTV Hits

MTV Hits er et stærkt supplement til MTV. MTV Hits sender alt det bedste og nyeste fra hitlisterne døgnet rundt. Her er superstjerner, boybands, tidens idoler, girl power og døgnfluer.

• MTV Live

MTV Live HD er en musikbaseret underholdningskanal, som sender de største musikevents og koncerter med de hotteste kunstnere. Kanalen sender bl.a. fra Roskilde Festival og Isle of MTV samt fra MTV Video Music Awards. Alt sammen i ægte HD og med surround sound.

• MTV Rocks

MTV Rocks er dedikeret til rock og alternativ musik. Du får Top 5 med dine favoritbands, rock-klassikere, de seneste nye udgivelser og programmet Biggest! Hottest! Loudest!

• National Geographic

National Geographic byder på de underholdende programmer inden for historie, videnskab og teknologi, natur, rejser og eventyr. Underholdning for hele familien!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nat Geo People

NAT GEO People er en rendyrket dokumentarkanal med fokus på menneskelige værdier og inspirerende historier fra hele kloden. Uden filter og uden opstillet reality men med masser af nysgerrighed og hjerte.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nat Geo Wild

Nat Geo Wild sender de bedste og mest eventyrlige naturprogrammer. Detaljerne er utrolige og farverne intense. Med sædvanlig begejstring for den vilde natur tager Nat Geo Wild seerne med på uforglemmelige ture i den vilde og eksotiske natur og præsenterer dens utrolige skabninger på en ny og overbevisende måde.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nick Jr

Nick Jr. er en kanal, som alene henvender sig til børn mellem 2-6 år. Alle programmer er med dansk tale og består af pædagogiske og lærerige tegneserier tilpasset de yngste.

• Med Nicktoons får du action, komedie og eventyrlige tegnefilm med alle dine yndlingskarakterer fra Nickelodeon! Hovedmålgruppen for kanalen er drenge og piger i alderen 4-10 år - og alle andre, som elsker animation. Nicktoons fokuserer på action og komedie med serier som Krumme-banden, Pig Goat Banana Cricket og Rabbids: Invasion. På programmet finder du også de mest populære titler fra Nickelodeons katalog: Hey Arnold, Back at the Barnyard, Jimmy Neutron og Danny Phantom.
  • Nickelodeon

Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små er der indlæringsprogrammer, og for de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier. Alle udsendelser er på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Outdoor Channel

Tv for naturelskere med masser af spændende programmer om jagt, fiskeri, off-road kørsel og eventyr i vildmarken. Kanalen tager seerne med rundt i verden og tilbyder eventyr og oplevelser sammen med kendte personligheder.

• Playboy TV

Playboy TV viser alt fra originale Playboy-serier til europæisk-producerede erotiske serier.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• ProSieben

ProSieben satser på underholdning med internationale topserier, film, shows, hurtige nyheder og diverse magasiner.

• Rai Uno

Rai Uno er italiensk kvalitets-TV og kanalen sender programmer som passer til hele familien. På Rai Uno finder du nyheder, dybtgående reportager, aktuelt stof og dækning af vigtige begivenheder. Kanalen sender også underholdning, koncerter og kulturprogrammer.

• RTCG

RTCG er en tv-kanal fra Montenegro. Den sender underholdning, nyheds- og aktualitetsprogrammer, kunst og kultur og børneprogrammer.

• RTS Sat

RTS er en serbisk kanal med en programflade der henvender sig til hele familien. Der sendes nyheder, musik, underholdning, børneprogrammer samt serbiske film og serier.

• Sat 1

Sat.1 er en tysk kanal, der viser tyske og amerikanske serier og egenproducerede tyske film samt amerikanske film. Endvidere viser kanalen tyske talkshows samt forskellige docu-serier.

• Show Türk

Show Turk er en underholdningskanal, der viser tyrkiske og udenlandske film af høj kvalitet. Kanalen byder også på populære amerikanske og tyrkiske serier, ligesom der sendes alle former for musik fra både de tyrkiske og udenlandske hitlister. Show Turk sender også sport, bl.a. fodbold og basketball.

• TGRT EU er en tyrkisk kanal, der primært fokuserer på kultur. Kanalen viser dog også underholdning for både voksne og børn bl.a. tyrkiske film og serier.
  • Thai TV Global Network er en 24 timers thai-sproget kanal, som leverer nyheder og underholdning til thailændere bosat i udlandet. TGN viser en bred vifte af programmer nøje udvalgt fra nogle af de populære thailandske tv stationer.
  • På TLC er det virkelige liv i fokus – både når det kommer til de medvirkende og eksperterne i vores programmer. Derfor byder vi blandt andet på nogle af de stærkeste reportageserier og underholdningsprogrammer, der blænder op for virkelige mennesker og deres historier. Her finder du inspirerende og autentiske programmer med humor og kant, ekstraordinære og skæve personligheder der båder underholder og fascinerer. TLC kommer med garanti til at udfordre dit verdensbillede på en sjov, frisk, opløftende og ofte overraskende måde – det er det virkelige liv med et twist.
  • TNT er kanalen, der giver et indblik i politiets svære opklaringsarbejde i nogle af kanalens mange faktaprogrammer, der handler om kriminalitet. Der bliver også sendt hjertegribende dramaserier og spændende krimiserier. Et par gange om ugen sendes der en god film - det kan være alt fra science-fiction til drama.
  • Travel Channel er kanalen for globetrottere og andre, der vil vide mere om eksotiske og fjerne rejsemål. Kanalen sender også fra europæiske feriesteder og storbyer. Travel Channel viser udsendelser om kultur, kunst, livsstil, mad og drikke, der kan give inspiration og tips til nye spændende rejser.
  • TRT 1 er den første kanal i Tyrkiet, og sendte første gang i 1968.
  • Turkmax er en rendyrket filmkanal, der viser både nye og klassiske film fra Tyrkiet. Der sendes film i alle genrer, og hver dag er der to nye film på programmet. Om fredagen sendes de bedste komedier, lørdag er dedikeret til prisbelønnede klassikere, og om søndagen kan du se film med de største tyrkiske stjerner. I de sene nattetimer er der ucensurerede erotiske film.
  • Polonia

TV Polonia henvender sig til polakker bosiddende i udlandet. Kanalen har en bred programflade med nyheder, kultur, magasiner, film, musik og underholdning.

• TV 2 Charlie

TV 2 Charlie er tv for det modne seerpublikum. Kanalen har fokus på underholdning og sender koncerter med populærmusik, quizzer, talkshow og revy. Programfladen er krydret med populære drama- og krimiserier samt gensyn med gode danske film.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 Fri

Fritids- og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, natur, bolig og gør-det-selv. Hver dag sendes direkte fra kanalens flagskib: Frihuset. Kanalen sender desuden nogle af de bedste udenlandske dokumentar- og livsstilsprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 NEWS

TV 2 News sender nyheder og reportager fra ind- og udland døgnet rundt hele ugen. Kanalen har egne aktuelle magasiner, der dækker finansverdenen, de politiske arenaer, kulturscenen og sportsverdenen.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV2 Sport

TV 2 SPORT fokuserer på danske rettigheder og på store events. Sportskanalen vil - foruden øget dækning af dansk håndbold - bl.a. vise slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey og cykling. Desuden har TV 2 SPORT rettigheder til den hollandske æresdivision i fodbold, de store badmintonturneringer, verdens bedste basketball-liga, NBA, EM- eller VM-slutrunder i ishockey, svømning, kano og kajak, langrend, alpin skisport, skiskydning, freestyle og snowboard.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV2 Zulu

TV2 Zulu er kendt som en comedy kanal, hvor du får masser af underholdning fra danske komikere og de store udenlandske comedy-stjerner. TV2 Zulu viser også populære amerikanske tv-serier og marathon serie-søndage med hele sæsoner af populære serier - og så selvfølgelig film!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 MAX

TV3 MAX er kanalen, der med sin sammensætning af sport, comedy og livsstilsprogrammer især henvender sig til den mandlige TV-seer.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 Plus

TV3+ giver dig en super cocktail af klassiske serier, populære film og fede sportsoplevelser!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 Puls

Inspirerende og fascinerende livsstilsprogrammer af høj kvalitet. Herudover er TV3 PULS en kanal med gode film og stærke serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3 SPORT

Har fokus på de brede sportsgrene, nationalt og internaitonalt, samt rettigheder til kampe fra de største fodboldligaer. Altid dækket af kompetente værter og eksperter.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV5 Monde

TV5 Monde er en fransksproget kanal med en bred programflade. Du får nyheder, kulturelle og litterære magasiner, franske film og serier, børneprogrammer, quizzer samt programmer om historie og natur. TV5 Monde viser også udsendelser fra afrikanske, fransktalende lande.

• TVE Int

TVE Internacional er en spansk kanal, som sender over hele verden. De sender nyheder, dokumentar- og debatprogrammer, serier, film og børne-tv. Der er særlig fokus på Spanien og spansktalende lande.

• Viasat Film byder på film fra de mest populære filmgenrer. På Viasat Film er der store Hollywood-succeser, danske biografhits, actionbrag, kultklassikere, familiefilm og meget mere. Med Viasat Film inkl. Viaplay er der også adgang til Viaplay, der er én af Skandinaviens største streamingtjenester.
  • Viasat Series er en rendyrket seriekanal. Her sendes de bedste af de bedste tv-serier. Der er noget for en hver smag, da kanalen sender de mest populære komedie-, drama-, krimi- og spændingsserier. Viasat Series viser også nogle af de bedste late night talkshows.
  • VH1

VH1 er en musikkanal for de 25-50-årige med de største hits fra før og nu. VH1 sender musikvideoer, dokumentarer og koncerterne fra 80'erne, 90'erne og frem til i dag - hele døgnet rundt.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Vh1 Classic

"Guld" versionen af Vh1. Musikkanalen for de modne seere. Her får du Golden Oldie's på stribe.

• Viasat Explore

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst. Kanalen er med eventyr og ekstreme oplevelser. En god blanding af dybdeborende dokumentar, indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

• Viasat Golf

Viasat Golf sender over 1300 timers live-golf om året med danske kommentatorer. Herudover sender kanalen magasiner, baggrundsudsendelser og masser af golftips. Viasat Golf har eksklusive rettigheder til bå-de European Tour, US PGA Tour, World Golf Championships, World Cup, Presidents Cup, Solheim Cup og meget mere.

• Viasat History

For at forstå nutiden, skal man kende fortiden. På Viasat History får du både verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie præsenteret på en relevant og spændende måde.

• Viasat Nature

De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser. Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

• Vox

VOX sender et stort udvalg af både information og underholdning med en bred vifte af programmer: Film og serier, dybdeborende journalistik, nyheder, rejse-, mad- og naturprogrammer, samt musik.