Kanaloversigt: YouSee Tv Basis

Få alle de mest populære tv-kanaler i en af vores tv-pakker. Vælg en fast tv-pakke eller vælg selv dine tv-kanaler. Se her hvad YouSee TV Basis indeholder.
  • Vilde dyr, søde dyr, mystiske dyr og farlige dyr. Dyr, som du har lyst til at kramme og dyr, som kan slå dig ihjel. Dyr, som du aldrig har hørt om og dyr, som du ser hver dag. Kort sagt: Animal Planet er bare dyr! Se bl.a. Gator Boys, Animal Cops og Tanked.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• ARD

ARD er en af Tysklands to landsdækkende public service-kanaler. Kanalen har en bred programflade med nyheder, reportager og dokumentarprogrammer fra ind- og udland, kultur, sport, serier og film. Særligt populære er de store musikshows. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Boomerang

Boomerang er et sjovt og sikkert sted for de mindste drenge og piger. Men derudover vækker Boomerang med sine klassiske serier også minder hos mange voksne, hvilket gør den til et stort hit blandt forældre. Alle programmer er på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Cartoon Network

Cartoon Network er en dansk børnekanal, hvis mission er at underholde børn og give dem et sjovt pusterum fra en travl hverdag. Cartoon Network har verdens største tegnefilmsbibliotek og viser også tegnefilm og spillefilm i fuld længde. Desuden engagerer kanalen børnene gennem kreative konkurrencer og aktiviteter. Cartoon sender med dansk tale.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• CNN

CNN International er en amerikansk nyhedskanal, der ud over nyheder og nyhedsmagasiner sender interview, dokumentarprogrammer, sport og underholdning.

• Comedy Central

Comedy Central er den eneste 24-timers comedy-kanal i Danmark med de sjoveste komedieserier, late night talkshows og det bedste stand-up fra hele verden. Har man lyst til comedy, så sker det på Comedy Central!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Discovery

Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning i højeste kvalitet. Oplev imponerende ingeniørkunst, svedig bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri i serier såsom Running Wild med Bear Grylls, Deadliest Catch, Gold Rush, Wheeler Dealers og Forklaring følger.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Discovery Science

Vi er en nation af nysgerrige og skabende mennesker, der forbindes af et univers fuld af spørgsmål. Så slip din indre nørd løs med kanalens unikke udbud af prisvindende dokumentarer og serier om en verden af innovation, videnskab, nysgerrighed og teknologiske fremskridt. Discovery Science er kanalen, hvor fantasien udvikles, hvor genier leger, og hvor teknologien fortæller historien.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney Channel

Disney Channel tilbyder underholdning for hele familien og her finder man det bedste fra Disneys magiske verden. Kanalen viser en blanding af klassiske og nye film og populære serier. Alle programmer er enten med danske stemmer eller tekstede på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney Junior

Disney Junior er tv-kanalen for de 2 til 7-årige og deres forældre. Kanalen viser det bedste fra Disneys fantastiske fortællinger og de elskede figurer på en måde, som opfordrer til legefuld indlæring. Alle programmer er med dansk tale. Disney Junior sender dagligt mellem kl. 06.00 og 19.00.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Disney XD

Disney XD er Disneys komedie-, action- og sportskanal for børn og unge. Indholdet er skræddersyet til dem, der er til eventyr, sjov og narrestreger. Kanalens ambition er at underholde med tempofyldt action og humor på en måde, der appellerer til børn og unge.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• dk4

Dansk kanal med over 80 procent danskproducerede programmer inden for fritid og hobby, form og sundhed, teater og litteratur. Kanalen sender koncerter med dansktop-musik og tysk schlagerpop. For sportsfans er der dansk basketball og speedway.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR1

På DR1 finder du en bred vifte af programmer – fra underholdningsshows og hus-og-have-programmer til aktuelle dokumentarprogrammer og prisbelønnede serier. Der vises desuden sport, nyhedsudsendelser, TV Avisen og film. En 'komplet' kanal, som viser noget for alle!

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR2

DR2 sender 24 timer i døgnet. Kanalen bringer nyheder, aktualitet, perspektiv, de væsentligste dagsordener i ind- og udland, tema-aftener, gastronomi og satire.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR3

DR3 byder seere med ungt sind velkommen inden for til et programtilbud med fokus på videnskab, dokumentar, humor, sport, fiktion og musik. Det er en tv-kanal til alle, der ikke kan få nok af nysgerrigt, eksperimenterende og underholdende tv.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR K

DR K er kulturkanalen, der beriger sine seere med oplevelser og viden. DR K giver danskerne indsigt og perspektiv med magasiner, filmperler, historiske programmer og musik.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ramasjang

DR Ramasjang er en børnekanal for børn i alderen 3 - 6 år. Her kan børnene møde alle de kendte DR-figurer. Kanalen sender fra 06.00 til 20.00.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ultra

DR Ultra er en børnekanal der henvender sig til de 7-12 årige. DR Ultra tager børnenes glæder, sorger og drømme seriøst, både i dokumentariske formater og i fiktion.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Folketinget

Kanalen giver mulighed for at følge møderne i Folketingssalen og nogle af de åbne høringer og udvalgsmøder, der finder sted på Christiansborg. Debatterne vises i sin helhed.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Investigation Discovery

Stærke dokumentarserier om drabsager, familiefejder, kidnapninger og efterforskning er hovedtemaerne på Danmarks eneste krimikanal, ID – Investigation Discovery. Med beretninger fra de mennesker, der har oplevet forbrydelserne på krop og sjæl, går ID helt tæt på pårørende, ofrene, vidnerne og forbryderne.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Infokanalen

Infokanalen er din guide til det store tv-udbud fra YouSee. På de små splitskærme er der mulighed for at se, hvad kanalerne sender lige nu, mens man på midterskærmen kan se anbefalinger, nyheder samt info om premierefilm på YouBio. Du kan også gå ind på yousee.tv/tvguide, hvis du vil fordybe dig i programoversigterne for de enkelte kanaler.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Kanal 4

Kanal 4 er Danmarks kvindekanal med tid til nærvær og fordybelse. Kanal 4 sender vedkommende tv til alle Danmarks kvinder med et programunivers fyldt med inspirerende underholdning. Sid med på første række til stærke og medrivende danske programmer, romantiske film, dokumentarer og de bedste udenlandske serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Kanal 5

Actionpacked underholdning, nervepirrende krimiprogrammer og stærke reportageserier. Kanal 5 er hele Danmarks underholdningskanal med en bred vifte af dansk produceret underholdning, højspændte reportager og de bedste og største udenlandske film og serier. Kanal 5 er desuden hjemmebane for alle Danmarks VM-kvalifikationskampe.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• MTV

MTV er en tv-kanal for unge. Her er nytænkende og provokerende underholdning i form af fantastiske shows med intriger, satire, halsbrækkende stunts, glimmer og glamour, - kombineret med den nyeste musik og de fedeste musikvideoer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• National Geographic

National Geographic byder på de underholdende programmer inden for historie, videnskab og teknologi, natur, rejser og eventyr. Underholdning for hele familien!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nat Geo People

NAT GEO People er en rendyrket dokumentarkanal med fokus på menneskelige værdier og inspirerende historier fra hele kloden. Uden filter og uden opstillet reality men med masser af nysgerrighed og hjerte.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nat Geo Wild

Nat Geo Wild sender de bedste og mest eventyrlige naturprogrammer. Detaljerne er utrolige og farverne intense. Med sædvanlig begejstring for den vilde natur tager Nat Geo Wild seerne med på uforglemmelige ture i den vilde og eksotiske natur og præsenterer dens utrolige skabninger på en ny og overbevisende måde.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• NDR

Den nordtyske kanal NDR har fokus på Nordtyskland. Kanalen sender levende debatter, programmer om den nordtyske natur og dyrelivet, aktuelle kulturmagasiner og underholdende serier og shows. Dagen igennem er der faste regionalprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Nickelodeon

Nickelodeon viser et bredt udbud af de bedste tegneserier og serier. For de helt små er der indlæringsprogrammer, og for de større børn er der sjove, skægge og spændende animerede serier, dramaer og komedier. Alle udsendelser er på dansk.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Regional-tv

Fælleskanal for en række mindre tv-stationer i dit lokalområde.

• RTL HD

RTL er en tysk kanal, der byder på film, underholdende serier, shows og quizzer. Kanalen sender døgnet rundt.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT1

SVT1 er en svensk public service-kanal med en bred programflade for alle målgrupper. Kanalen byder på nyheder, sport, skole-tv, børneudsendelser, underholdning, kultur- og dokumentarprogrammer, interview og debat. Desuden sender SVT1 også svenske og udenlandske film og serier. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT2

SVT2 er en svensk public service-kanal med fokus på debat- og dokumentarprogrammer, fakta, kultur og underholdning. Programfladen byder også på sport og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TLC

TLC byder på en blanding af fakta, humor, fordybelse samt passionerede og skæve personligheder med begge ben på jorden. Her finder du inspirerende og autentiske programmer med humor og kant. Se bl.a. Say Yes to the Dress, Cake Boss og Masterchef.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TNT

TNT er en 24 timers kanal, der giver seerne en lækker cocktail af afslappende film, varme komedier og prisbelønnede dramaserier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• trailerkanalen

YouSees trailerkanal viser smagsprøver på hvilke film, man kan leje på YouSee eller med YouSee Plus .

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2

TV2 har en bred programflade. Kanalen har programmer for børn og unge, faste nyhedsindslag med Vejret og Sporten, samfundsrelaterede programmer, drama- og krimiserier og populære film. TV2 sender fra de største sportsbegivenheder, hvor danskere er med fremme. TV2 har desuden populær underholdning.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Nej

Bemærk: Du kan tilkøbe TV2 Ude, som giver adgang til TV2 selvom du ikke er på dit YouSee Bredbånd. Kontakt Kundeservice på 70 70 40 40 for at købe TV2 Ude.

• TV 2 Charlie

TV 2 Charlie er tv for det modne seerpublikum. Kanalen har fokus på underholdning og sender koncerter med populærmusik, quizzer, talkshow og revy. Programfladen er krydret med populære drama- og krimiserier samt gensyn med gode danske film.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2 Fri

Fritids- og friluftskanal med fokus på have, hobby, mad, natur, bolig og gør-det-selv. Hver dag sendes direkte fra kanalens flagskib: Frihuset. Kanalen sender desuden nogle af de bedste udenlandske dokumentar- og livsstilsprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Norge 2

TV2 Norge er en norsk underholdningskanal, som sender hele døgnet. Kanalen byder på nyheder, sport, underholdning, børneudsendelser, film og populære udenlandske serier. Desuden viser kanalen enkelte natur- og dokumentarprogrammer.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Nej

• TV2 Regioner

Nyheder og reportager fra din lokale TV2 region.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV3

TV3 er kanalen med de mange velkendte egenproducerede familie- (og reality) programmer samt et hav af store film og spændende serier.

• TV3 Puls

Inspirerende og fascinerende livsstilsprogrammer af høj kvalitet. Herudover er TV3 PULS en kanal med gode film og stærke serier.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV4

TV4 er en populær svensk tv-kanal. Underholdningskanalen sender hovedsageligt amerikanske serier, film, sport samt nyheder.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• VH1

VH1 er en musikkanal for de 25-50-årige med de største hits fra før og nu. VH1 sender musikvideoer, dokumentarer og koncerterne fra 80'erne, 90'erne og frem til i dag - hele døgnet rundt.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Viasat Explore

Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst. Kanalen er med eventyr og ekstreme oplevelser. En god blanding af dybdeborende dokumentar, indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

• ZDF

ZDF er en af Tysklands to public service-kanaler. Som ARD har kanalen en bred programflade med nyhedsdækning, samfundsrelaterede programmer, underholdning med shows, magasiner, sport, serier og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja