Kanaloversigt: YouSee Tv Lille

Få alle de mest populære tv-kanaler i en af vores tv-pakker. Vælg en fast tv-pakke eller vælg selv dine tv-kanaler. Se her hvad YouSee TV Lille indeholder.
  • ARD

ARD er en af Tysklands to landsdækkende public service-kanaler. Kanalen har en bred programflade med nyheder, reportager og dokumentarprogrammer fra ind- og udland, kultur, sport, serier og film. Særligt populære er de store musikshows. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Discovery

Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning i højeste kvalitet. Oplev imponerende ingeniørkunst, svedig bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri i serier såsom Running Wild med Bear Grylls, Deadliest Catch, Gold Rush, Wheeler Dealers og Forklaring følger.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• dk4

Dansk kanal med over 80 procent danskproducerede programmer inden for fritid og hobby, form og sundhed, teater og litteratur. Kanalen sender koncerter med dansktop-musik og tysk schlagerpop. For sportsfans er der dansk basketball og speedway.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR1

På DR1 finder du en bred vifte af programmer – fra underholdningsshows og hus-og-have-programmer til aktuelle dokumentarprogrammer og prisbelønnede serier. Der vises desuden sport, nyhedsudsendelser, TV Avisen og film. En 'komplet' kanal, som viser noget for alle!

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR2

DR2 sender 24 timer i døgnet. Kanalen bringer nyheder, aktualitet, perspektiv, de væsentligste dagsordener i ind- og udland, tema-aftener, gastronomi og satire.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR3

DR3 byder seere med ungt sind velkommen inden for til et programtilbud med fokus på videnskab, dokumentar, humor, sport, fiktion og musik. Det er en tv-kanal til alle, der ikke kan få nok af nysgerrigt, eksperimenterende og underholdende tv.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR K

DR K er kulturkanalen, der beriger sine seere med oplevelser og viden. DR K giver danskerne indsigt og perspektiv med magasiner, filmperler, historiske programmer og musik.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ramasjang

DR Ramasjang er en børnekanal for børn i alderen 3 - 6 år. Her kan børnene møde alle de kendte DR-figurer. Kanalen sender fra 06.00 til 20.00.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• DR Ultra

DR Ultra er en børnekanal der henvender sig til de 7-12 årige. DR Ultra tager børnenes glæder, sorger og drømme seriøst, både i dokumentariske formater og i fiktion.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Folketinget

Kanalen giver mulighed for at følge møderne i Folketingssalen og nogle af de åbne høringer og udvalgsmøder, der finder sted på Christiansborg. Debatterne vises i sin helhed.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Infokanalen

Infokanalen er din guide til det store tv-udbud fra YouSee. På de små splitskærme er der mulighed for at se, hvad kanalerne sender lige nu, mens man på midterskærmen kan se anbefalinger, nyheder samt info om premierefilm på YouBio. Du kan også gå ind på yousee.tv/tvguide, hvis du vil fordybe dig i programoversigterne for de enkelte kanaler.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• National Geographic

National Geographic byder på de underholdende programmer inden for historie, videnskab og teknologi, natur, rejser og eventyr. Underholdning for hele familien!

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• NDR

Den nordtyske kanal NDR har fokus på Nordtyskland. Kanalen sender levende debatter, programmer om den nordtyske natur og dyrelivet, aktuelle kulturmagasiner og underholdende serier og shows. Dagen igennem er der faste regionalprogrammer.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Regional-tv

Fælleskanal for en række mindre tv-stationer i dit lokalområde.

• RTL HD

RTL er en tysk kanal, der byder på film, underholdende serier, shows og quizzer. Kanalen sender døgnet rundt.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT1

SVT1 er en svensk public service-kanal med en bred programflade for alle målgrupper. Kanalen byder på nyheder, sport, skole-tv, børneudsendelser, underholdning, kultur- og dokumentarprogrammer, interview og debat. Desuden sender SVT1 også svenske og udenlandske film og serier. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• SVT2

SVT2 er en svensk public service-kanal med fokus på debat- og dokumentarprogrammer, fakta, kultur og underholdning. Programfladen byder også på sport og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• trailerkanalen

YouSees trailerkanal viser smagsprøver på hvilke film, man kan leje på YouSee eller med YouSee Plus .

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV 2

TV2 har en bred programflade. Kanalen har programmer for børn og unge, faste nyhedsindslag med Vejret og Sporten, samfundsrelaterede programmer, drama- og krimiserier og populære film. TV2 sender fra de største sportsbegivenheder, hvor danskere er med fremme. TV2 har desuden populær underholdning.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Nej

Bemærk: Du kan tilkøbe TV2 Ude, som giver adgang til TV2 selvom du ikke er på dit YouSee Bredbånd. Kontakt Kundeservice på 70 70 40 40 for at købe TV2 Ude.

• TV 2 Charlie

TV 2 Charlie er tv for det modne seerpublikum. Kanalen har fokus på underholdning og sender koncerter med populærmusik, quizzer, talkshow og revy. Programfladen er krydret med populære drama- og krimiserier samt gensyn med gode danske film.

TV Arkiv / Periode: Ja / 30 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• Norge 2

TV2 Norge er en norsk underholdningskanal, som sender hele døgnet. Kanalen byder på nyheder, sport, underholdning, børneudsendelser, film og populære udenlandske serier. Desuden viser kanalen enkelte natur- og dokumentarprogrammer.

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Nej

• TV2 Regioner

Nyheder og reportager fra din lokale TV2 region.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• TV4

TV4 er en populær svensk tv-kanal. Underholdningskanalen sender hovedsageligt amerikanske serier, film, sport samt nyheder.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja

• ZDF

ZDF er en af Tysklands to public service-kanaler. Som ARD har kanalen en bred programflade med nyhedsdækning, samfundsrelaterede programmer, underholdning med shows, magasiner, sport, serier og film. Udvalgte programmer sendes med danske undertekster.

TV Arkiv / Periode: Ja / 7 dage

Web/app adgang: Ja

Adgang udenfor hjemmet: Ja