Sådan køber du Ekstrakanaler til din tv-pakke

Her kan du læse om, hvordan du køber ekstrakanaler og sammensætter din helt egen tv-pakke.

Denne guide er til dig, der modtager tv og bredbånd fra YouSee gennem telefonstikket (DSL) og dit stik ser sådan ud.
Multistik og dobbelt multistik - dit YouSee telefonstik

Med Ekstrakanaler har du mulighed for at udvide din tv-pakke og tilføje dine yndlingskanaler og favoritindhold. Du kan også skifte din tv-pakke til en pakke med valgfrie tv-kanaler og skifte dem løbende.

For at se hvilke Ekstrakanaler vi kan tilbyde på lige præcis din bopæl, skal du enten indtaste din adresse eller logge ind på Mit YouSee.

Sådan køber du Ekstrakanaler

1. Log på Mit YouSee.

2. Vælg dit tv-abonnement, og tryk på Vis detaljer.

Vis detaljer for tv-abonnement

3. Scroll ned til Ekstrakanaler og klik på redigere kanalerne her.

Vælg dine ekstrakanaler her

4. Du får nu en oversigt over de ekstrakanaler, du har mulighed for at tilkøbe. Vælg den eller de kanaler, du ønsker at købe, og tryk på Godkend.

Godkend valg af ekstrakanaler

5. Udfyld de påkrævede felter, og tryk på Bestil og betal. Du vil kunne se den eller de nye kanaler inden for en time.

Billede af godkendelse og betaling af Ekstrakanaler YouSee

Hvordan betaler jeg for Ekstrakanaler?

Du får en regning for dine Ekstrakanaler sammen med din normale regning for din tv-pakke.

Er der binding på Ekstrakanaler?

Der er ingen bindingsperiode på Ekstrakanaler, men opsiger du en Ekstrakanal inden for den første måned, skal du betale for hele måneden.