Sådan indlæser du dine tv-kanaler digitalt

Få hjælp til at indlæse dine tv-kanaler digitalt på dit tv. Vælg, hvilket tv du har, i fanerne nedenfor.

Se video: Indlæs dine tv-kanaler

Hvordan indlæser jeg mine kanaler digitalt?

1. Først går du ind i menuen på dit tv.
  2. Se om der er et menupunkt, der hedder Indstillinger eller Konfigurationer.
  3. Find det punkt, der relaterer til Digital eller Opsætning.
  4. Bliver du bedt om at vælge Operatør, skal du vælge YouSee.
  5. Når du bliver bedt om netværks-id ved digital indlæsning, skal du indtaste netværks-id 100. Har du valgfrie kanaler i din tv-pakke, skal du bruge netværks-id 111.
  6. Under frekvens skal du indtaste 450 MHz eller 450000 KHz (Er du EWII-kunde, skal du indtaste frekvens 143 MHz eller 143000 KHz).