Sådan indlæser du dine tv-kanaler digitalt

Få hjælp til at indlæse dine tv-kanaler digitalt på dit tv. Vælg, hvilket tv, du har i fanerne nedenfor.

Video: Indlæs tv-kanaler på Panasonic

Her kan du se vores hjælpevideo, der viser, hvordan du indlæser dine digitale kanaler på Panasonic tv.

Følg trin-guiden

Fandt du ikke hjælp i vores video, kan du i stedet følge vores trin-for-trin guide nedenfor.

Har dit tv en anden menuopsætning, kan du finde manualer til de fleste tv på producentens hjemmeside.

Tryk Menu på fjernbetjeningen til boksen.
Indlæs tv kanaler på Panasonic tv 1
Vælg Indstilling.
Indlæs tv kanaler på Panasonic tv 2
Vælg DVB-C indstillingsmenu.
Indlæs tv kanaler på Panasonic tv 3
Vælg Autosøgning.
Indlæs tv kanaler på Panasonic tv 4
Vælg Alle kanaler.
- Hurtig Søgning.
- Frekvens 450.
- Symbol rate 6875.
- Indtast netværks-id (tryk OK).

Ved Netværks-ID skal du indtaste 100. Har du Tv med Bland Selv, eller købt Ekstrakanaler, skal du indtaste netværks-ID 111.
Indlæs tv kanaler på Panasonic tv 5
Tryk OK for at starte autosøgning.
Indlæs tv kanaler på Panasonic tv 6

Nu indlæses tv-kanalerne.

God fornøjelse!

Indlæs tv kanaler på Panasonic tv 7

Hvis ovenstående guide ikke har hjulpet til at indlæse dine kanaler korrekt, kan du prøve at tage kontakt til Panasonic's support.