Sådan indlæser du dine tv-kanaler

Få hjælp til at indlæse dine tv-kanaler digitalt på dit tv. Vælg, hvilket tv, du har i fanerne nedenfor.

Indlæs dine tv-kanaler på YouSee Plus-boksen (Samsung)

Ser du tv fra YouSee via en YouSee Plus-boks, og skal du have genindlæst tv-kanalerne, kan du her se, hvordan du nemt finder kanalerne frem.

Først skal du tjekke, om du har slået Vis avancerede indstillinger til på din YouSee Plus-boks.

1. Først trykker du på Menu på din fjernbetjening.

2. Gå til menupunktet Indstillinger og tryk på OK.

Gå til indstillinger på din YouSee Plus-boks

3. Herinde skal du navigere ned til punktet Personlige

Vælg Personlige indstillinger på din YouSee Plus-boks

4. Så vælger du Visning og trykker igen på OK.

Vælg Visning på din YouSee Plus-boks

5. Her navigerer du ned til Vis avancerede indstillinger, og bruger piletasten mod højre, så status ændres til Til.

Slå Avancerede indstillinger på din YouSee Plus-boks

Nu skal du i gang med at indlæse tv-kanalerne.

1. Tryk igen på Menu på fjernbetjeningen.

2. Gå til Indstillinger.

3. Her vælger du Netværk.

4. Og så vælger du Tv-netværk.

5. Under Netværksnummer indtaster du 120. Har du valgfrie tv-kanaler i din pakke, skal du indtaste 111.

6. Under Frekvens indtaster du 450000.

7. Tryk på OK for at gå i gang med at søge dine tv-kanaler frem.

Indstil Netværksnummer og Frekvens på din YouSee Plus-boks
8. Når boksen har fundet dine tv-kanaler, skal du trykke på OK for at gemme søgnigen.
Du har genindlæst dine tv-kanaler på YouSee Plus-boksen

9. Som det sidste skal du trykke OK for at udføre Test af indstillinger. Dette punkt må du ikke undlade, for det kan betyde, at du ikke kan se tv, der bliver sendt lige nu.

10. Når testen er gennemført trykker du på EXIT to gange på fjernbetjeningen for at komme tilbage til dine tv-kanaler.

Tryk OK til Test af Indstillinger