Sådan bruger du YouSee tv-boksen

På disse sider kan du se, hvordan du bruger tv-guide og arkiv på din tv-boks (DSL). Du får også hjælp til, hvordan du lejer film og, hvilke apps, der er indbygget i boksen.

Video: Sådan ser du film og serier på din tv-boks

Se film og serier på din tv-boks

For at komme i gang med at se en film eller serie, skal du først trykke på Menu-knappen på din fjernbetjening.

1. Så vælger du Film eller Serier ved hjælp af piletasterne og trykker på OK.

Her ser du film på din YouSee tv boks

2. Under Film kan du for eksempel vælge Alle Film for at få et overblik, over hvilke film, du har adgang til.

Overblik over alle film på YouSee tv boksen
3. Tryk på OK, når du har fundet den film, du vil se.

4. Herinde kan du læse mere om filmen ved at vælge punktet Detaljer

5.
Tryk på Afspil-ikonet for at starte filmen. Du kan også markere hjertet. Så bliver filmen gemt som en favorit under Min Side.
Sådan gør du tv programmer til favoritter på YouSee tv boksen

6. Hvis du vil leje en film i stedet for, vælger du blot punktet Lejefilm ude i menuen.

Her finder du lejefilm på YouSee tv boksen
7. Når du har fundet en film du vil se, kan du enten se en trailer, markere den som favorit ved at markere hjertet, eller du kan markere indkøbskurven for at leje filmen.
Se trailer eller favoritmarkér lejefilm
8. På næste side markere du punktet, hvor prisen står.

9. Herefter skal du acceptere købsbetingelser for at starte filmen.
Ser prisen på din lejefilm