Sådan bruger du YouSee tv-boksen

På disse sider kan du se, hvordan du bruger tv-guide og arkiv på din tv-boks (DSL). Du får også hjælp til, hvordan du lejer film og, hvilke apps, der er indbygget i boksen.

Video: Sådan bruger du tv-arkivet på din tv-boks

Få mest ud af tv-arkivet

For at komme ind til tv-arkivet skal du trykke på menu på fjernbetjeningen.

Her markerer du Tv-arkiv og trykker på OK på din fjernbetjening.

Her finder du tv-arkiv på din YouSee  Cisco tv-boks

Tv arkiv

Her ser du en oversigt over de mest sete udsendelser i Tv arkivet, et udvalg af børneprogrammer samt de seneste nyheder.

For at starte en af udsendelserne, vælger du den med piletasterne og trykker OK på din fjernbetjening. Her kan du læse mere om udsendelsen og afspille den ved at trykke OK igen.

Under tv-arkiv kan du se, hvad der bliver set mest lige nu.

Kanaler i arkiv

Under Kanaler i arkiv finder du en oversigt over alle de tilgængelige kanaler, der findes i TV Arkivet.

Når du har valgt en kanal, kan du se alle de programudsendelser, der netop er for den valgte kanal.

Se hvilke kanaler, der er i dit tv-arkiv

Genre

Under Genre har vi inddelt udsendelserne efter type, så du let kan finde flere af samme slags. Du kan selv vælge, hvilken type genre du vil undersøge ved at bruge menuen til højre.

Tv arkivet er inddelt i genrer på YouSee tv boksen

Børn

Under Børn har vi samlet alt det børneunderholdning, de små kan drømme om.

Vi har samlet al børneunderholdning et sted på din YouSee tv-boks

Favoritter

Under Favoritter kan du se de programmer, film og serieafsnit, som du eventuelt har markeret som favorit. Du tilføjer et tv-program, film eller afsnit som favorit, ved at trykke på den grønne knap (B) på din fjernbetjening. Du fjerner en favorit ved at trykke på den røde knap (A).

Her finder du alle de tv-programmer, du har favoritmarkeret.

Favoritter har udløbsdato

Under Favoritter kan du altid se, hvor lang tid du har tilbage til at se dine favoritafsnit.

Se hvornår dine favoritter udløber på YouSee tv boksen

Gode tips og råd

Under punktet Hjælp kan du finde gode tips og råd til, hvordan du bevæger dig rundt i menuerne på din tv-boks.

Find hjælp på YouSee tv boksen