Sådan løser du fejl på YouSee Plus-boksen

Oplever du, at din YouSee Plus-boks fryser, at der er fejl i internettilslutningen eller et dårligt tv-signal, så kan det hjælpe at genstarte, opdatere eller gendanne fabriksindstillingerne. Vi giver dig her et overblik over løsningerne på nogle af de typiske fejl.

Denne guide er til dig, der modtager tv fra YouSee gennem kabel-tv-stikket (Coax) og dit stik ser sådan ud.

Modtager du derimod tv via telefonstikket (DSL), kan du finde hjælp her.

YouSee kabel-tv-stik

Sådan opdaterer du din YouSee Plus-boks

Hvis der er fejl i din softwareversion, kan en opdatering af softwaren ofte løse problemet. Tv-boksen søger automatisk efter opdateringer, men skulle opdateringerne ikke være synlige for dig, så kan du også søge dem frem manuelt.

Softwareopdateringerne ændrer normalt ikke på funktionerne i boksen. Derfor vil du typisk ikke mærke nogen forskel, og du kan bruge din YouSee Plus-boksen, som du plejer. Til gengæld tilføjer vi ofte nye funktioner og forbedringer, så din YouSee Plus-boks bliver mere stabil og endnu bedre.

Søg manuelt efter opdateringer

Din YouSee Plus-boks søger automatisk efter opdateringer, hver gang du tænder den med fjernbetjeningen. Sådan gør du:

1. Sluk boksen ved at trykke på fjernbetjeningens STB-knap.

2. Vent ti sekunder.

3. Tænd boksen igen ved at trykke på fjernbetjeningens STB-knap.

4. Hvis der er softwareopdateringer til din boks, får du nu et skærmbillede, der forklarer, hvad du skal gøre.

Tænd for boksen ved at trykke på STB knappen

Gennemfør opdateringer

Vi arbejder løbende på at forbedre din YouSee Plus-boks. Derfor opdaterer vi med mellemrum boksen ved at sende en softwareopdatering ud til den. Du vil så opleve, at tv-boksen automatisk søger efter disse opdateringer.

Når der er en aktuel opdatering klar, bliver du bedt om at vælge at opdatere boksen. Her skal du gøre følgende:

1. Vælg Opdater ved at trykke OK på din fjernbetjening.

2. I boksens display vil der stå CODN. Derefter vil tv-boksen tælle op til 100, hvorefter den genstarter.

3. Boksen går så i standby, og derefter kan du tænde den igen.

Boksen er nu opdateret.

Hvis opdateringen fejler

Hvis der opstår fejl i forbindelse med opdateringen af din tv-boks, skal du altid prøve at genstarte din YouSee Plus Boks. Hvis den stadig ikke vil tænde, kan du kontakte os for yderligere hjælp.

Gå til YouSee Support.