Sådan bruger du YouSee tv-boksen

Her viser vi dig de vigtigste funktioner på din Humax tv-boks. Se, hvordan du blandt andet bruger tv-guide og arkiv på boksen. Lær de funktioner at kende, som giver dig mulighed for at se film, serier og lejefilm.

På denne side viser vi dig, hvordan du bruger tv-guiden og det spændende tv-arkiv.

Når du er i gang med at se en udsendelse, kan du nemt gå ind i vores tv-guide og vores arkiv.

Hvis du trykker én gang på tv-guide-knappen på din fjernbetjening, kan du i bunden af siden se info om hvad, der bliver sendt nu, og hvad den næste udsendelse er.
Billede af live tv op tv-boks
Bruger du piletasten til venstre, kan du se de programmer, der lige har været sendt.
Billede af tidligere sendte programmer hos yousee
Markerer du i stedet kanallogoet og bruger piletasterne op eller ned, kan du få samme oversigt for andre kanaler.
Billede af hvordan du zapper mellem kanaler på yousee
Trykker du igen på tv-guide på fjernbetjeningen, får du den fulde tv-guide.

Du får et overblik over, hvad der bliver sendt lige nu - på alle dine kanaler.

Og du kan igen se, hvad der bliver sendt som det næste, og hvad der lige har været sendt.
billede af fuld tv oversigt på yousee
Når du står på en udsendelse, kan du markere den som favorit. Det gør du ved at trykke på den grønne knap på fjernbetjeningen.

Så kan du altid finde udsendelsen under Min Side, så længe den findes i arkivet.
Billede af hvordan du favorit markerer på yousee

Du kan også let optage dine yndlingsudsendelser, hvis du ikke er hjemme, når de bliver sendt.

Når du står på en udsendelse, klikker du blot på optage-knappen på fjernbetjeningen. Hvis du vil optage alle kommende udsendelser i en serie, skal du trykke to gange på fjernbetjeningen.

Vil du ikke optage udsendelsen alligevel, trykker du på knappen indtil den røde markering forsvinder igen.

Har du tv-boks til ”tv i flere rum”, så skal du være opmærksom på at dine optagelser kommer til at ligge lokalt på den tv-boks du planlægger optagelsen på.

Billede af sådan optager du på yousee tv boks
Vil du se en udsendelse fra arkivet, skal du blot gå til venstre med piletasten og trykke på OK, når du har fundet det program, du vil se.
Billede af arkiv på yousee tv.bokse
På næste side kan du:

1. afspille udsendelsen ved at klikke på afspil-ikonet.

2. favorit-markere udsendelsen.

3. læse en kort beskrivelse af udsendelsen.

4. få en oversigt over tidligere viste afsnit og kommende afsnit.
billede af programmer i Arkiv på yousee

Hjælpevideo: Sådan bruger du tv-guiden på boksen