Sådan opsætter du Humax tv-boksen

Tv-boksen kræver forbindelse til internettet. Her får du hjælp til at opsætte din Humax tv-boks enten via netværkskabel eller trådløst.

Har dit modem ikke en indbygget 5GHz-forbindelse, kan du bruge en 5GHz trådløs tv-sender til at skabe den trådløse forbindelse til din tv-boks.

1. Først slutter du netværkskablet til den trådløse sender og dit bredbåndsmodem.
Tilslut netværkskabel på video bridge til yousee boksen
2. Så indsætter du det medfølgende strømkabel. Og så tænder du for senderen.
Tilslut strømkabel på videobridge
3. Nu tænder du dit tv og din tv-boks.

Den trådløse sender skal være tændt i to minutter, før du går videre til næste punkt.
Billede af strømkabel, der sættes til YouSee tv-boksen
4. Når de to minutter er gået, trykker du Menu på fjernbetjeningen til din tv-boks.

5. Så vælger du Indstillinger.
Billede af Indstillings menu på yousee tv boks
6. Herinde skal du vælge menuen Netværk.
Væg Netværk under indstillinger
7. På næste side skal du vælge muligheden Trådløse netværk og trykke på OK.
Vælg trådløs netværk på boksen
8. Nu vælger du Tilslut via WPS.

Vælg WPS som forbindelse på yousee boksen
9. På forsiden af den trådløse sender, er der en WPS-knap. Denne skal du holde inde i minimum to sekunder.

10. Nu er din tv-boks tilsluttet en trådløs forbindelse.
WPS knappen på video bridge til yousee tv boksen

Hjælpevideo: Sådan opsætter du din 5GHz trådløse sender