Hvordan opsætter jeg tv-boksen til en trådløs sender?

Humax YS4000 Coax - Brug videobridgeSkift valg

Har dit modem ikke en indbygget 5GHz-forbindelse, kan du bruge en 5GHz trådløs tv-sender til at skabe den trådløse forbindelse til din tv-boks. Du kan se i manualen til dit modem, om det kan sende 5GHz.

Trin guide til trådløs sender

1. Først slutter du netværkskablet til den trådløse sender og din router.

image
  1. Så indsætter du det medfølgende strømkabel. Og så tænder du for senderen.

image
  1. Nu tænder du dit tv og din tv-boks.

Den trådløse sender skal være tændt i to minutter, før du går videre til næste punkt.

image
  1. Når de to minutter er gået, åbner du menuen op din tv-boks med fjernbetjeningen til din tv-boks.

2. Så vælger du Indstillinger.

Humax_YS4000_kabling_01
  1. Herinde skal du vælge menuen Netværk.

Humax_YS4000_kabling_02
  1. På næste side skal du vælge muligheden Tilslut trådløst og trykke på OK.

Humax_YS4000_kabling_03
  1. Nu vælger du Tilslut via WPS.

WPS står for Wi-Fi Protected Setup

Humax_YS4000_kabling_07
  1. På forsiden af den trådløse sender, er der en WPS-knap. Denne skal du holde inde i minimum to sekunder.

2. Nu er din tv-boks tilsluttet en trådløs forbindelse.

image

YouSee yder ikke support på 3. parts udstyr.

Vi fraråder at du bruger 3. parts udstyr, fordi vi ikke kan garantere stabil netværkstrafik til YouSee's tv-bokse.