Sådan opsætter du Humax tv-boksen

Tv-boksen kræver forbindelse til internettet. Her får du hjælp til at opsætte din Humax tv-boks enten via netværkskabel eller trådløst.

Bemærk, at dit modem skal understøtte 5GHz-netværk for at kunne forbinde din tv-boks trådløst.

Få hjælp til trådløs opsætning med vores trin for trin-guide, eller se vores hjælpevideo nederst på siden.

1. Først trykker du Menu på fjernbetjeningen til tv-boksen.

2. Så vælger du punktet Indstillinger.
Billede af Indstillings menu på yousee tv boks
3. På næste side skal du vælge Netværk.
Væg Netværk under indstillinger
4. Herinde markerer du Trådløse netværk og trykker på OK.

5. Nu går boksen i gang med at søge efter trådløse 5GHz-netværk.
6. Når dit trådløse netværk er fundet, markerer du det, og trykker OK på fjernbetjeningen.
7. Har du beskyttet dit trådløse netværk med en adgangskode, skal du indtaste den her.

8. Du markerer de bogstaver og tegn, du har i din kode. Tryk OK på fjernbetjeningen ved hvert tegn.
Indtast kode til Wifi på yousee tv boksen
9. Afslut ved at markere OK, og tryk på OK på fjernbetjeningen.

10. Nu bliver du forbundet til dit trådløse wi-fi-netværk.
tryk ok til wifi koden på yousee tvboksen

Hjælpevideo: Opsæt tv-boksen trådløst

Du kan læse mere om YouSee tv-boksen her