Problemer med hakkende billeder på Netgem tv-boks

Har du problemer med hakkende billeder fra en Netgem tv-boks, kan det være at HDMI-indstillingerne på tv-boksen ikke matcher dit tv eller det sendte indhold.

Det er muligt at ændre tv-boksens opsætning til at matche tv og indhold.

1. Tryk MENU på fjernbetjeningen.

Netgem Menu startskærm

2. Navigér til indstillingsmenuen længst til højre og tryk OK.

3. Vælg menuen Opsætning af lyd og video.

Netgem Menu indstillinger

4. Vælg menupunktet Tv-opløsning (HDMI).

Netgem Menu tv oploesning

5. Vi anbefaler indstillingen 1920x1080 i50, men det kan være nødvendigt at prøve sig frem da diverse tv-modeller reagerer forskelligt. Som udgangspunkt anbefaler vi altid at vælge en opløsning i 50Hz (p50 eller i50).

Netgem Menu tv oploesning 2