Optagelse i skyen

På denne side kan du finde hjælp, hvis du har denne tv-boks (Coax).

Humax boxen

Med YouSee Tv-boks kan du gemme dine optagelser i skyen. Det betyder, at du kan se det, du har optaget, på din mobil, tablet eller pc. Og at du nemt kan planlægge optagelser fra YouSee Tv & Film-app, mens du er på farten.

Hvordan planlægger jeg optagelser på YouSee Tv & Film app'en?

Start med at logge ind i app'en med det login, der er knyttet til dit tv-abonnement, og giver adgang til tv på app'en.

1. Start med at vælge Tv i menuen, så du får programsiden frem.
Vælg optagelse
2. Find det program du vil optage, og klik på optageknappen.
Tryk optageknap

3. Du få mulighed for at optage den enkelte udsendelse (vist med en rund cirkel med prik i midten) eller hele programserien (vist med to runde cirkler med en prik i den ene cirkel).

Tryk på den optagelse du ønsker at bruge.

Vælg hvilken type optagelse du vil starte
4. Når du har valgt hvilken form for optagelse du ønsker, bliver det bekræftet på programsiden, hvor du kan se enten én rød cirkel ved enkeltoptagelse, eller to røde cirkler ved serieoptagelse.
Optage hele serie
5. Ønsker du at annullere en optagelse, kan du trykke på optageknappen, hvorefter du kommer ind til optageoversigten. Her trykker du på Annullér planlagt optagelse.
Annuler en optagelse

Hvordan ser jeg mine optagelser i YouSee Tv & Film app'en?

6.Vælg Min side i menuen og derefter Optagelser, for at få en oversigt over dine optagelser og planlagte optagelser.

Det er også herinde du kan starte og se dine udsendelser eller slette dem.

Optagelser - min side

7. På Min side kan du også se, hvor meget plads du har tilbage til optagelser.

250 timers optagelser

Med YouSee tv-boks kan du gemme 250 timers optagelse i skyen, og der er ingen begrænsninger på antal samtidige optagelser. Optagelserne bliver gemt i op til 12 måneder, hvis du ikke selv sletter dem, og du kan altid se på de enkelte optagelser, hvornår de udløber.

Du kan spole frit i dine optagelser, hvis du vil springe over passager, du allerede har set.

Ledig plads - min side