Adgang til Tv, Film og Musik fra YouSee

Hos YouSee kan du få ekstra underholdningstjenester som en del af dit abonnement. Adgangen til tjenesterne afhænger af, hvilket abonnement du har. Se her, hvilke ekstra tjenester vi har, og hvordan du finder ud af, hvad der er inkluderet i dit abonnement.

Har jeg adgang til underholdningstjenesterne?

Hos YouSee har vi ekstra tjenester, der giver dig til timevis af underholdning på alle dine skærme. Hvilke ekstra tjenester du har adgang til, kan du se på Mit YouSee appen, under punktet Underholding.

Hjælp til at downloade Mit YouSee appen

Hvilke underholdningstjenester har YouSee?

Der er 3 store underholdningstjenester fra YouSee, der giver dig adgang til masser af tv, film, serier og musik. Du kan bruge alle tjenesterne på din smartphone eller tablet via app og på din pc.

YouSee Tv

Med YouSee Tv har du blandt andet adgang til at:

• Se tv, der bliver sendt lige nu via app og på pc
  • Bruge tv-arkivet, hvor mange tv-programmer ligger tilgængeligt i 30 dage
  • Starte tv-programmer forfra
  • Pause et tv-program

Log in på pc

Hent YouSee Tv og Film-appen til iOS (Apple)

Hent YouSee Tv og Film-appen til Android

YouSee Film og Serier

Med YouSee Film og Serier har du blandt andet adgang til at:

• Se et kæmpe udvalg af nye film og og filmklassikere
  • Se et væld af tv-serier i alle genrer
  • Favoritmarkere så du nemt og hurtigt kan finde frem til dine favoritserier- og film

Log in på pc

Hent YouSee Tv og Film-appen til iOS (Apple)

Hent YouSee Tv og Film-appen til Android

YouSee Musik

Med YouSee Musik har du blandt andet adgang til at:

• Afspille millioner af musiknumre
  • Oprette dine egne playlister med alle dine yndlingssange
  • Lytte til musikken uden at være på nettet
  • Favoritmarkere kunstnere, sange og albums, så du nemt kan finde frem til musikken igen

Log in på pc

Hent YouSee Musik-appen til iOS (Apple)

Hent YouSee Musik-appen til Android