Hvad betyder Begrænset tilstand på YouSee Tv & Film app og web?

Oplever du, at du kun kan se live-tv på appen eller tv.yousee.dk, og ikke kan få adgang til de andre tjenester, skyldes det, at vi kører i Begrænset tilstand, grundet nogle problemer i vores systemer.

Hvad betyder det?

Begrænset tilstand betyder, at vi deaktiverer nogle funktioner på appen og web, grundet tekniske udfordringer.

Hvad kan jeg bruge?

Du kan stadig se det live-tv, der bliver sendt nu og her. Du kan ikke bruge funktioner som fx start-forfra eller pause en live udsendelse.

Er du i gang med at se et program i tv-arkivet kan du se dette program færdigt. Du kan dog ikke skifte til en ny arkivudsendelse.
Skifter du væk fra et program i arkivet, kan du ikke gå tilbage og fortsætte mens begrænset tilstand er slået til. Men du kan efterfølgende finde programmet under Sidst sete på Min side.

Hvor længe bliver begrænset tilstand slået til?

Begrænset tilstand bliver kun slået til i nødstilfælde. Tilstanden bliver slået fra så snart vi har løst de tekniske problemer.

Hvornår kan jeg benytte alle funktioner i appen igen?

Så snart du kan se alle funktionerne på appen igen, er begrænset tilstand slået fra, og du kan igen bruge alle disse funktioner.

Skal jeg gøre noget?

Vi anbefaler, at du ikke forsøger at logge ud og ind gentagne gange, mens vi er i begrænset tilstand, da dette belaster systemet yderligere.

Jeg kan ikke se mine tv-kanaler

Er det første gang, du er logget ind på appen eller på tv.yousee.dk, vil du kun kunne se info- og trailerkanalen, da du ikke tidligere har haft hentet din kanalliste ned.