Brug Chromecast og AirPlay til at afspille musik, tv, film og serier

Med Chromecast og AirPlay kan du afspille tv, film og serier fra din smartphone eller tablet og se det trådløst på dit tv.

Sådan aktiverer du AirPlay i iOS 11

1. For at aktivere AirPlay, skal du åbne den YouSee-app, som du ønsker at bruge på din iPhone eller iPad og logge ind.

Du kan både bruge AirPlay på YouSee Musik-appen og på YouSee Tv & Film-appen. I eksemplet her bruger vi YouSee Tv & Film-appen.

2. Find den udsendelse du vil se og start så udsendelsen

3. Tryk på Airplay-ikonet.
Vælg Airplay-symbolet
4. Du vil nu få vist den eller de enheder, du kan afspille musik, tv, film og serier med via Airplay. Vælg den enhed, du ønsker at afspille på. Tryk så Done.
Vælg den enhed, der skal vise programmet
Bemærk, at AirPlay forudsætter en trådløst forbindelse og kan kun vises, hvis du er forbundet til en AirPlay-aktiveret router på det samme trådløse netværk. Det er ikke muligt at benytte AirPlay via Android eller Windows Phone.

AirPlay kontrolpanel

Vælger du at starte AirPlay fra kontrolpanelet, må du ikke vælge Dubler skærm/Screen Mirroring. Du skal i stedet vælge kontrolcenter for lyd.

Vælg Musik når du skal ind via Kontrolpanelet
Her trykker du på AirPlay-ikonet til højre.
Tryk på Airplay-symbolet
Du skal nu vælge den enhed, du ønsker at bruge.

Gå til YouSee Tv & Film app og start så afspilningen.
Vælg den enhed, du vil se dit valgte program på