Brug Chromecast og AirPlay til at afspille musik, tv, film og serier

Med Chromecast og AirPlay kan du afspille tv, film og serier fra din smartphone eller tablet og se det trådløst på dit tv.

Sådan aktiverer du AirPlay i iOS 10

1. For at aktivere AirPlay, skal du åbne den YouSee-app, som du ønsker at bruge på din iPhone eller iPad og logge ind.

Du kan både bruge AirPlay på YouSee Musik-appen og på YouSee Tv & Film-appen. I eksemplet her bruger vi YouSee Tv & Film-appen.

2. Tryk på Airplay-ikonet i højre hjørne.

Vælg AirPlay
2. Du vil nu få vist den eller de enheder, du kan afspille musik, tv, film og serier med via Airplay. Vælg den enhed, du ønsker at afspille på.
Start afspilningen under tv eller film

Bemærk, at AirPlay forudsætter en trådløst forbindelse og kan kun vises, hvis du er forbundet til en AirPlay-aktiveret router på det samme trådløse netværk. Det er ikke muligt at benytte AirPlay via Android eller Windows Phone.

AirPlay kontrolpanel

Vælger du at starte AirPlay fra kontrolpanelet, må du ikke vælge AirPlay fra første side, men skal swipe til side to.

Kontrolcenter side 2 - vælg AirPlay

Fra side to trykker du på pilen nederst til højre, hvorefter du kan vælge den enhed, du ønsker at bruge.

Gå til YouSee Tv & Film app og start afspilningen.

Vælg enhed i kontrolcenteret