Brug Chromecast og AirPlay til at afspille musik, tv, film og serier

Med Chromecast og AirPlay kan du afspille tv, film og serier fra din smartphone eller tablet og se det trådløst på dit tv.

Sådan aktiverer du AirPlay i iOS 9

1. For at aktivere AirPlay, skal du åbne den YouSee-app, som du ønsker at bruge på din iPhone eller iPad og logge ind.

Du kan både bruge AirPlay på YouSee Musik-appen og på YouSee Tv & Film-appen. I eksemplet her bruger vi YouSee Musik-appen.

2. Sæt fingeren i bunden af skærmen og træk den så op, Apples kontrolcenter bliver aktiveret.

3. Tryk på AirPlay.

Vaelg Airplay

4. Vælg den AirPlay-enhed du ønsker at afspille fra og tryk OK.

5. Træk kontrolcenteret ned igen og afspil dine yndlingssange fra YouSee Musik trådløst til dit tv eller anlæg.

Vaelg hvor du vil spille musikken fra
Bemærk, at AirPlay forudsætter en trådløs forbindelse og kan kun bruges, hvis du er forbundet til en AirPlay-aktiveret router på det samme trådløse netværk. Det er ikke muligt at benytte AirPlay via Android eller Windows Phone.