Brug Chromecast eller AirPlay til at se tv, film og serier

Med Chromecast og AirPlay kan du afspille tv, film og serier fra din smartphone eller tablet og se det trådløst på dit tv.

Bruger du Chromecast via din smartphone eller tablet, skal du huske at downloade Chromecast app'en til den pågældende enhed. Husk at din enhed og Chromecast enheden skal være på samme netværk. Chromecast app'en kan du hente til din IOS enhed på Itunes eller du kan hente den til din Android enhed på Google Play.

Hjælpevideo: Sådan bruger du Chromecast

Sådan aktiverer du Chromecast

1. For at aktivere Chromecast, skal du etablere forbindelse mellem dit tv og din smartphone eller tablet. Det gør du ved at åbne YouSee Tv & Film app'en og trykke på Chromecast-ikonet i højre hjørne.

2. Du får nu vist en liste med de Chromecast-enheder, der er tilsluttet det samme trådløse netværk, som din smartphone eller tablet.

3. Vælg den Chromecast-enhed, der svarer til donglen i dit tv, og vent til der er oprettet forbindelse.

4. Når forbindelsen er oprettet, kan du afspille tv, film og serier på din smartphone og tablet, hvorefter det bliver vist på din tv-skærm.

5. For at afbryde Chromecast-forbindelsen, skal du trykke på Chromecast-ikonet og derefter på Afbryd forbindelsen.