Sådan aktiverer du Chromecast

Vi yder hverken telefonisk eller skriftlig support på Chromecast funktionen.
Vi kan heller ikke garantere, at din indbyggede Chromecast i tv’et fungerer med YouSee Play-appen.

YouSee Play understøtter kun Chromecast 2. generation og nyere!

Inden du går i gang

• Hent Google Home-appen, hvis du bruger Chromecast via din mobil eller tablet.
    Du kan hente Google Home-appen til iOS på App Store eller til Android på Google Play.

• Din mobil eller tablet skal være på samme netværk som din Chromecast.

Sådan gør du

1. Åbn YouSee Play-appen og tryk på Chromecast-ikonet i højre hjørne.

Chromecast - Højre
  1. Vælg den Chromecast på listen du vil bruge.

2. Når din forbindelse er oprettet, kan du afspille tv, film og serier fra din mobil eller tablet og få det vist på dit tv.

Chromecast 2
  1. Tryk på Chromecast-ikonet og vælg Afbryd forbindelsen, for at stoppe med at caste.

Chromecast 3