Værd at vide om Min side på YouSee Tv & Film app

På Min Side kan du blandt andet finde en liste over dine favoritter, se programmer fra YouSee's tv-arkiv og genoptage film og serier, som du tidligere har sat på pause.

Få mest muligt ud af Min side

For at komme ind til Min side skal du logge ind på YouSee Tv & Film app’en med dit YouSee Login.

Få hjælp her, hvis du har glemt dit YouSee Login

Tryk på Min side i venstre menu.

Her kan du i topmenuen vælge Sidst sete, Favoritter, Påmindelser, Lejede film eller Tilgængeligt offline.

Her kan du se dine muligheder under Min Side

Sidst sete

Under Sidst sete finder du de programmer fra tv-arkivet, samt de film og serieafsnit, du sidst har set eller er i gang med at se.

Klik på Vis alle for at se alle programmer, film og serier, du sidst har set

Find dine film på Min side under Sidst sete

Favoritter

Under Favoritter kan du se de programmer fra tv-arkivet samt de film og serieafsnit, som du eventuelt har markeret som favorit. Du markerer et tv-program, film eller afsnit som favorit ved at klikke på det lille hjerteikon i venstre hjørne af film- eller seriebilledet. Når det er grønt, er det favoritmarkeret.

Klik på Vis alle for at se alle de programmer fra tv-arkiv samt alle de film og serier, du har favoritmarkeret
Under mine favoritter kan du se de programmer du har sat som favorit

Påmindelser

Under Påmindelser kan du se de kommende tv-programmer, du eventuelt har oprettet en påmindelse på. Du kan let slette dine påmindelser ved at trykke på skraldespanden, eller ændre på påmindelsen ved at trykke på titlen og derefter på det grønne ur.

Få hjælp til at oprette en påmindelse for et tv-program
Klik på Min side, for at komme til påmindelser

Lejede film

Under Lejede film finder du de film og serieafsnit, du har lejet med dit kreditkort eller med en YouSee Filmgavekode. Lejede film og serier er typisk tilgængelige i 48 timer.
Her ser du listen over de film du har lejet

Tilgængeligt offline

Under Tilgængeligt offline kan du se de film og serier du har hentet, uden at være forbundet til internettet. Du kan let slette dit indhold igen ved at trykke på papirkurven. Hentede film og serier vil typisk være tilgængeligt offline i 30 dage.

Få hjælp til at bruge Tilgængeligt offline

Under Tilgængeligt offline kan du se de film og serier du har hentet