Opret eller redigér favoritliste på YouBio boksen

Med en favoritliste kan du nemt vælge, i hvilken rækkefølge dine tv-kanaler skal vises på YouBio boksen.

Du kan tilpasse TV Guiden på din YouBio boks med en favoritliste, så du kun får vist de kanaler, du ser mest. Du skal dog være opmærksom på, at de kanaler, du ikke vælger til din favoritliste, ikke længere ligger i rækken af kanaler, når du zapper eller åbner TV Guiden. Det er ikke muligt selv at vælge kanalrækkefølgen.

Sådan gør du

1. Tryk på Menu-knappen på din fjernbetjening

2. Tryk på PIL HØJRE indtil du kommer til Indstillinger og tryk så på Ok

Vælg indstillinger
3. Tryk PIL HØJRE indtil du kommer til Indlæsning af tv-kanaler

4. Tryk PIL NED til du kommer til Rediger dine favoritkanaler og tryk så OK

Rediger kanalliste
5. Tryk PIL OP og PIL NED for at finde tv-kanalerne til din favoritliste

6. Tilføj en tv-kanal til din favoritliste ved at trykke OK. Ønsker du at fjerne kanalen igen, så tryk OK en gang til og kanalen fjernes automatisk fra favoritlisten.

Vælg kanaler
De kanaler som er tilføjet til favoritlisten vil have et synligt hjerte-ikon ud for kanalen

7. Når du er færdig med at lave din favoritliste, kan du trykke TILBAGE to gange og se tv som normalt

Favorit kanaler får et hjerte
8. For at skifte mellem din favoritliste og normal kanalvisning, skal du trykke på den røde knap på fjernbetjeningen, mens du ser en favoritliste-kanal markeret med et hjerte-ikon
Se Tv guide