Sådan afspiller du YouSee Musik med Sonos

Har du YouSee Musik og har du én eller flere Sonos-afspillere, kan du afspille YouSee Musik trådløst. Du kan få adgang til YouSee Musik med Sonos på din pc, tablet eller smartphone. Alt, det kræver er, at du ejer én eller flere Sonos-afspillere.

Sådan kommer du i gang

Inden du kan bruge Sonos til at afspille YouSee Musik, skal du hente Sonos app'en i enten App Store eller Google Play.

Hent Sonos til din iOS-enhed (Mac, iPhone, iPad)

Hent Sonos til din Android-enhed (smartphone eller tablet)

Åben derefter Sonos app'en og vælg den Sonos-afspiller, du ønsker at høre musik fra

(Har du ikke sat en SONOS højtaler op med dit wi-fi skal du gøre dette først. For mere information om opsætning hos SONOS.)

1. Først trykker du på menuen øverst til venstre
  2. Herefter klikker du på Tilføj musiktjenester
Menu på SONOS app
Nu vælger du YouSee Musik på listen over musiktjenester
Find yousee musik på Sonos app
På næste side, trykker du på Føj til Sonos

Når du har tilføjet YouSee Musik kan du altid finde tjenesten i menuen til venstre.

Herefter logger du ind på YouSee Musik med dit YouSee Login.

Har du glemt dit YouSee Login, kan du få hjælp til det her.

Billede af Yousee musik på SONOS

Sådan bruger du YouSee Musik med Sonos

Når du afspiller YouSee Musik via dine Sonos-afspillere, har du adgang til de samme funktioner og playlister, som når du bruger YouSee Musik via app’en eller en internetbrowser.

1. Under Aktuelle udgivelser har du adgang til det nyeste danske og internationale musik
  2. Under Hitlister finder du de mest populære sange og albums
  3. Du kan også få inspiration ved at afspille vores Musikradio med mange forskellige genrer

Billeder af YouSee musik funktioner på SONOS app
Du kan altid Favoritmarkere dine yndlingsnumre og albums, ved først at trykke på de 3 prikker.
Herefter trykker du på Tilføj Sang Til Min Musik
Dine favoritmarkerede numre og albums finder du frem i menuen under Mine Favoritter.

Alle dine numre og albums i Mine Favoritter synkroniseres med YouSee Musik app'en. Så har du dem også altid på din smartphone og tablet.