Min Side - din personlige side på YouSee Play-appen

På Min Side kan du blandt andet finde en liste over dine favoritter, en liste der hedder "Se videre" med de film og serier, du sidste har set. Det er også her, du finder de programmer, du har optaget.

Gå til Min Side

Åben menuen i YouSee Play-appen og vælg Min side.

YS_Play_MinSide_01

Optagelser

Har du en tv-boks med optagelser i skyen, så finder du dine optagelser her på Min side.

YS_Play_MinSide_02

Se videre

Du kan også fortsætte med at se videre på indhold du tidligere har været i gang med at se.

YS_Play_MinSide_03

Favoritter

På Min side kan finder du også alle de film, serier og tv-programmer som du har favoritmarkeret.

YS_Play_MinSide_04

Påmindelser

Hvis du, i tv-guiden, sætter en påmindelse på en udsendelse der kommer, så kan du se hvilke udsendelser du har sat en påmindelse på her.

YS_Play_MinSide_05

Lejefilm

På Min side, får du også adgang til de film du lejer igennem Lejefilm.

image