Hent film og serier til offline brug

Med YouSee Tv & Film app'en kan du hente udvalgte film og serier, og på den måde se indholdet uden at have forbindelse til internettet.

Når du kan se Hent-ikonet på en film eller serie, betyder det at du kan hente den på din enhed og se indholdet offline.

Sådan gør du:

1. Tryk på Hent-ikonet og derefter bekræft dit valg ved at trykke på Hent nu.

Når filmen er hentet, vises en besked i bunden af skærmen og du kan nu se den offline.

Tryk på hent-knappen

2. For at finde  dit offline indhold, skal du gå ind under Min side

Vælg Min Side
3.  Vælg Tilgængeligt offline

4. Hvis du ønsker at fjerne en film eller serier, skal du trykke på papirkurv-ikonet i Tilgængeligt offline. Tryk Ja for at bekræfte dit valg.

Bemærk, at den hentede film eller serie  kun er tilgængelig i en begrænset periode. Typisk vil indholdet være tilgængeligt offline i 30 dage.