Sådan bruger du din filmgavekode fra YouSee

Med en filmgavekode fra YouSee får du mulighed for at se en valgfri film fra vores store underholdningsunivers. Filmgavekoden kan kun indløses én gang. Og den valgte lejefilm kan derefter ses i 48 timer.

Du kan bruge din YouSee filmgavekode ved at gå til tv.yousee.dk/lejefilm/aktuelle-film på din pc.

Har du YouSee tv-boksen (Humax tv-boksen), så har du også mulighed for at indløse filmgavekoden via den. Modtager du tv via dit telefonstik, så kan du kun benytte filmgavekoden på pc.

Når filmgavekoden er indløst, kan du vælge at se filmen på din mobil, tablet eller tv-skærm.

Bemærk, at hvis du vil indløse din filmgavekode på mobil eller tablet, skal du gøre det fra mobilens browser - ikke fra appen.

Se vores video eller følg guiden nedenfor

Sådan indløser du din gavekode

1. Gå til tv.yousee.dk/lejefilm/aktuelle-film på din pc og log ind med dit YouSee Login.

Få hjælp her, hvis du har glemt dit YouSee Login

Log ind

2.Vælg Kanaler og herefter Lejefilm Blockbuster. Når du har valgt den film du vil se, skal du klikke på indkøbskurv-ikonet.

Lejefilm

3. Klik på Lej film under filmbeskrivelsen

Lej film
4. Vælg fanebladet Gavekode
Gavekode

5. Indtast din 12-cifrede filmgavekode i feltet Indtast gavekode og tryk på Indløs. Herefter vil filmen gå i gang.

Indtast filmgavekode

Bemærk, du skal have et YouSee Login for at leje film. Hvis du ikke har et login, skal du oprette et

Sådan ser du filmen på mobil eller tablet

Du kan nemt se den film, du har lejet med din filmgavekode, på din tablet eller mobil i stedet for på din pc.

Når du har fulgt ovenstående guide til, hvordan du lejer en film med din filmgavekode, skal du sætte filmen på pause.

Når du har sat den på pause, kan du finde den på Min Side i YouSee Tv & Film appen.

Har du ikke hentet YouSee Tv & Film app, skal du starte med at hente den til din tablet eller mobil.

Hent appen til iPhone eller iPad

Hent appen til Android

2. Log ind med dit YouSee Login

Log ind

3. Gå til Min Side, som du finder i menuen

4. Under Lejede film, finder du filmen , og det er også herfra, du kan starte den igen.

Min Side

Sådan ser du filmen på din tv-skærm

Ønsker du at se filmen på din tv-skærm, kan du bruge et HDMI-kabel, som du tilslutter fra din pc til dit tv.

Du kan også afspille filmen trådløst fra din pc, mobil eller tablet til din tv-skærm med Airplay eller Chromecast.

Har du YouSee tv-boksen (Humax tv-boksen), så kan du også se filmen via den.
Humax tv-boks