Sådan bruger du kø-funktionen på din YouSee Musik app

Her kan du læse mere om hvordan du sætter numre i kø, på YouSee Musik app'en.

Sæt dine musiknumre i kø

Der er to måder at afspille musik på i app'en

Den ene er som standard, at du afspiller et nummer ved at trykke en gang på nummeret, og så går det i gang. Ønsker du at afspille et andet nummer, trykker du på det, og det går i gang.

Den anden tillader at du sætter numre i kø. Ved at følge nedenstående, kan du sætte numre i kø.

Under Indstillinger kan man slå funktionen Tilføj til kø til.

Slå funktionen Tilføj kø til
Funktionen gør at du kan opbygge en kø / spilleliste, uden at afbryde musikken.
Tilføj til kø
Når du så trykker på et nummer, vil du hver gang blive spurgt om du ønsker en af følgende handlinger:

Afspil nu, Afspil som næste, Afspil sidst eller Erstat køen.
Vælg rækkefølge i køen