Sådan bruger du tv-arkiv på app og pc

Med tv-arkiv kan du se eller gense programmer, der har  været vist  på tv

Sådan afspiller du et program fra tv-arkiv

1. For at se et program i tv-arkivet, skal du klikke på Kanaler i menuen i venstre side.

Vælg kanaler

2. Herefter kommer du til en side, hvorfra du kan vælge mellem alle de tilgængelige tv-kanaler og streamingstjenester.

Oversigt under menuen Kanaler

3. Vælg først kanal og herefter det program fra tv-arkivet, du ønsker at se, og tryk på play-knappen.

For at få vist programmet i fuldskærm, skal du blot lægge din mobil eller tablet ned, dvs. at dreje skærmen 90 grader.

4. Hvis du ønsker at vide mere om udsendelsen, der bliver vist, kan du hurtigt få vist en synopsis ved at klikke på Pil-op eller Pil-venstre ikonerne.

1. Hvis du har trykket på Pil-venstre ikonet får du vist en side menu. Dit program bliver ikke sat på pause, mens menuen bliver vist.
  2. Du kan her tilføje programmet til dine favoritter ved at trykke på Hjerte-ikonet.
  3. Du kan også sætte påmindelser på kommende programudsendelser ved at klikke på Ur-ikonet.
  4. Tallet, der står ud for Udsendelser, viser dig, hvor mange afsnit der er tilgængelige i serien.

5. Hvis du sætter programmet på pause, betyder det at du altid kan se videre fra hvor du er nået til på et senere tidspunkt.

Har du sat flere programmet på pause, kan du finde dem på Min Side under Sidst sete.

Bemærk, at indholdet udskiftes løbende, hvis rettighederne til indholdet udløber. Generelt forsvinder indhold fra sidst sete efter 31 dage.