Sådan bruger du Tv-guiden på app og pc

Med Tv-guiden får du overblik over, hvad der bliver sendt i tv, og hvad der tidligere har været sendt. Du kan planlægge din tv-aften og få påmindelser om kommende programmer, du gerne vil se.

Kom godt i gang med Tv-guide

1. Log på tv.yousee.dk på din pc eller via YouSee Tv & Film App’en på din smartphone eller tablet. Du skal logge ind med dit YouSee Login.

Få hjælp, hvis du har glemt dit YouSee Login

2. Klik på Tv og vælg derefter Tv guide.

3. Du kommer nu ind i Tv-guiden, der viser dig en oversigt over tv-programmer og -kanaler.

4. Øverst på siden vælger du, hvilket tidsrum, du vil se programoversigt for.

I bunden vælger du så, hvilken dag, du vil se programoversigt for.

Få en påmindelse om program start

Når du bruger Tv-guiden på smartphone og tablet med YouSee Tv & Film app’en kan du opsætte påmindelser, der husker dig på, at et bestemt program bliver sendt. Du kan selv bestemme, hvor lang tid før programstart, du vil have en påmindelse.

Sådan gør du

1. Åbn Tv-guiden og find det kommende tv-program, du gerne vil have en påmindelse om, og åbn programsiden.

2. Klik på uret, som ses til højre under billedet.

3. Uret er nu blevet grønt og er sat til at huske dig på programmet 10 min. inden det starter. Påmindelsen er en push-besked på din tablet eller smartphone.

4. Ønsker du at få påmindelsen på et andet tidspunkt, skal du klikke på det grønne vækkeur igen, hvorefter du kan vælge et andet tidspunkt. Her har du også mulighed for at slette påmindelsen.

Du kan se en oversigt over alle dine påmindelser på Min Side under Påmindelser.