Sådan bruger du YouSee Musik-appen uden at være online

Vidste du, at du kan lytte til musik på YouSee Musik, uden at være online på mobil og tablet? Følg guiden, så du kan tage YouSee Musik med til udlandet uden at få en regning for dataforbrug i udlandet.

Gem musikken lokalt på din mobil eller tablet

Der er to måder, hvorpå du kan indstille download af musik. Manuelt eller automatisk.

Manuelt

1. For at kunne lytte til musikken offline, skal du først Favoritmarkere de sange og albums du vil hente.

Du kan tilføje sange, playlister eller albums til Mine Favoritter eller Mine Playlister ved at klikke på hjertet.

Vælg hjerte

2. Herefter vælger du Indstillinger i menuen.

Vælg Indstillinger

3. Nu skal du trykke på Download af indhold

Download indhold

4. Du skal vælge, hvor meget plads du ønsker, at mobiltelefonen skal reservere til musik. Det gør du på slideren nederst, under menupunktet Maksimum lagringsplads.

Du skal helst ikke reserverer alt pladsen, da det kan gå ud over mobiltelefonens andre funktioner.

Sæt maksimum lagerplads
5. Gå tilbage til menuen og vælg Mine favoritter, hvor de sange og albums ligger, som du har favoritmarkeret.
Vælg Mine favoritter i menuen

6. Vælg den sang eller det album du gerne vil have tilgængeligt offline og tryk på Download nu. Det indhold du har hentet ned på mobilen, bliver markeret med en hvid pil.

Bemærk, at det er en god ide at være på det trådløse netværk, når du downloader sange, da det godt kan bruge en del data.

Klik på Download nu

Automatisk

Ønsker du automatisk download af indhold, skal du under Indstillinger vælge Download af indhold og herefter Tillad automatisk download. Så henter mobiltelefonen automatisk de sange, albums og playlister du favoritmarkerer ned på telefonen, når den er forbundet til et trådløst netværk.
Tillad altid offline download

Bemærk, at det kun er muligt at downloade musik til smartphone og tablet.

Læs vores gode råd om mobilforbrug i udlandet

Hvor meget musik kan jeg downloade på min smartphone eller tablet?

Du kan downloade lige så meget musik som du har plads til på mobilen. Vær opmærksom på, at det tager et stykke tid at hente musikken.

Du kan altid lytte til den musik, du har downloadet, så længe du er logget ind mindst én gang om måneden.