Sådan finder du dine streamingskanaler i YouSee's Tv & Film app

Har du adgang til streamingtjenester gennem YouSee, så kan du tilgå indholdet gennem din webbrowser eller via vores app Tv & Film.

Bemærk, for at få adgang til HBO Nordic, C More eller Viasat Film på tv-boksen, skal du have tegnet et abonnement gennem YouSee.

Vejledning til YouSee Tv & Film app

1. Du skal starte med at logge ind i YouSee Tv & Film app'en med dit brugernavn og adgangskode

Få hjælp her, hvis du har glemt dit YouSee Login
Skriv din adgangskode for at logge ind i app'en
2. Du skal nu trykke på menuen i venstre hjørne.
Vælg menuen oppe til venstre
3. Tryk nu på Film eller Serier alt efter, hvad du vil se
Vælg film i menuen

4. Scroll til højre i menuen, indtil Pakker kommer frem.

Her ser du de streamingtjenester du har adgang til via YouSee.

Kom i gang med Min Bio

Har du bestilt Min Bio gennem YouSee, kan du her se, hvordan du finder frem til filmene på YouSee Tv-boksen.

Min Bio har ikke deres egen pakke. Indholdet finder du under menupunktet Børn.

Sådan gør du:

1. Vælg Børn i menuen til venstre.

Her finder du alt indholdet fra Min Bio.